B Bugra Lothbrok Centipat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar bu sene 12. sınıfa geçtim ve HHO istiyorum sonuçta garanti meslek sizce okunur mu zorlukları neler İngilizce seviyemiz yeterliyse 4 yıl okuyabiliyor muyuz? Akıllı telefon yasak mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar bu sene 12. sınıfa geçtim ve HHO istiyorum sonuçta garanti meslek sizce okunur mu zorlukları neler İngilizce seviyemiz yeterliyse 4 yıl okuyabiliyor muyuz? Akıllı telefon yasak mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 3 Temmuz 2023 #2 Fiziksel olarak iyi durumda değilsen hiç uğraşma üniversite sınavı dene. "Garanti" gözüyle bakıyorsan zaten kazanamazsın .
Fiziksel olarak iyi durumda değilsen hiç uğraşma üniversite sınavı dene. "Garanti" gözüyle bakıyorsan zaten kazanamazsın .
B Bugra Lothbrok Centipat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #3 Abdullah_Kadir dedi: Fiziksel olarak iyi durumda değilsen hiç uğraşma üniversite sınavı dene. "garanti" gözüyle bakıyorsan zaten kazanamazsın . Genişletmek için tıkla... Garanti derken iş manasında garanti yoksa girebileceğim garanti değil tabii ki.
Abdullah_Kadir dedi: Fiziksel olarak iyi durumda değilsen hiç uğraşma üniversite sınavı dene. "garanti" gözüyle bakıyorsan zaten kazanamazsın . Genişletmek için tıkla... Garanti derken iş manasında garanti yoksa girebileceğim garanti değil tabii ki.
Estetikci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 2.201 Çözümler 5 4 Temmuz 2023 #4 Bugra Lothbrok dedi: Garanti derken iş manasında garanti yoksa girebileceğim garanti değil tabii ki. Genişletmek için tıkla... Gözlük kullanıyor musunuz? Göz numaralarınız var mı?
Bugra Lothbrok dedi: Garanti derken iş manasında garanti yoksa girebileceğim garanti değil tabii ki. Genişletmek için tıkla... Gözlük kullanıyor musunuz? Göz numaralarınız var mı?
B Bugra Lothbrok Centipat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #5 Estetikci dedi: Gözlük kullanıyor musunuz? Göz numaralarınız var mı? Genişletmek için tıkla... Şu anda kullanıyorum ama ekim ayında çizdireceğim inşallah.
Estetikci dedi: Gözlük kullanıyor musunuz? Göz numaralarınız var mı? Genişletmek için tıkla... Şu anda kullanıyorum ama ekim ayında çizdireceğim inşallah.
5 598256 Centipat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 662 4 Temmuz 2023 #6 Bugra Lothbrok dedi: Şu anda kullanıyorum ama ekim ayında çizdireceğim inşallah. Genişletmek için tıkla... Bu engel olabilir galiba
Bugra Lothbrok dedi: Şu anda kullanıyorum ama ekim ayında çizdireceğim inşallah. Genişletmek için tıkla... Bu engel olabilir galiba
Estetikci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 2.201 Çözümler 5 4 Temmuz 2023 #7 Bugra Lothbrok dedi: Şu anda kullanıyorum ama ekim ayında çizdireceğim inşallah. Genişletmek için tıkla... Çizdirme kabul etmiyorlar. Askeriye katıdır bu konularda. Bugra Lothbrok dedi: Şu anda kullanıyorum ama ekim ayında çizdireceğim inşallah. Genişletmek için tıkla... Göz numaran nedir? İki gözünüde söylersen sevinirim.
Bugra Lothbrok dedi: Şu anda kullanıyorum ama ekim ayında çizdireceğim inşallah. Genişletmek için tıkla... Çizdirme kabul etmiyorlar. Askeriye katıdır bu konularda. Bugra Lothbrok dedi: Şu anda kullanıyorum ama ekim ayında çizdireceğim inşallah. Genişletmek için tıkla... Göz numaran nedir? İki gözünüde söylersen sevinirim.
B Bugra Lothbrok Centipat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #8 Estetikci dedi: Çizdirme kabul etmiyorlar. Askeriye katıdır bu konularda. Göz numaran nedir? İki gözünüde söylersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sol 2.00 sağ 2.25
Estetikci dedi: Çizdirme kabul etmiyorlar. Askeriye katıdır bu konularda. Göz numaran nedir? İki gözünüde söylersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sol 2.00 sağ 2.25
Estetikci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 2.201 Çözümler 5 4 Temmuz 2023 #9 Bugra Lothbrok dedi: Sol 2.00 sağ 2.25 Genişletmek için tıkla... Maalesef dostum, iki gözün toplami 1'i geçmemesi lazım. Pilotajda ise 2 yi gecmemesi lazim ama belki lazer sorun olmayabilir Pilotaj bölümünde.
Bugra Lothbrok dedi: Sol 2.00 sağ 2.25 Genişletmek için tıkla... Maalesef dostum, iki gözün toplami 1'i geçmemesi lazım. Pilotajda ise 2 yi gecmemesi lazim ama belki lazer sorun olmayabilir Pilotaj bölümünde.
B Bugra Lothbrok Centipat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #10 Estetikci dedi: Maalesef dostum, iki gözün toplami 1'i geçmemesi lazım. Pilotajda ise 2'yi gecmemesi lazim ama belki lazer sorun olmayabilir pilotaj bölümünde. Genişletmek için tıkla... Araştırdığım kadarıyla çizdirince bir sorun olmuyormuş yüzlerce insan girmiş bu şekilde.
Estetikci dedi: Maalesef dostum, iki gözün toplami 1'i geçmemesi lazım. Pilotajda ise 2'yi gecmemesi lazim ama belki lazer sorun olmayabilir pilotaj bölümünde. Genişletmek için tıkla... Araştırdığım kadarıyla çizdirince bir sorun olmuyormuş yüzlerce insan girmiş bu şekilde.