Hava körüğü hangi mağazadan alınabilir?

EBT11

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

PC temizliği için elektrikli hava körüğüne ihtiyacım var, internetten söyleme şansım pek yok iş yerime 3 tren değiştirerek gidiyorum oradan taşımaya eriniyorum evde de alabilecek kimse olmuyor iş saatlerinde. Haliyle bir mağazadan almam gerekiyor Koçtaş'a baktım sadece internetten söyleyebiliyorsunuz dediler.

Ürün bu, bundan direkt mağazan alabileceğim bir yer biliyor musunuz bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Koçtaş'taki çalışanların sadece internetten söyleyebilirsiniz cümlesi garip geldi. Bizzat Koçtaş'ın sitesinde Koçtaş kendisi satıyor bu tarz ürünleri. İnternet sitesinden söyleyip mağazanda teslim alabilirsiniz.

Aynı şekilde diğer sitelerde de teslim alma noktası seçebiliyorsunuz. Evinize yakın bir adres seçip oradan uygun bir vakitte ürünü teslim alabilirsiniz. İlla evinize getirmelerine gerek yok.

Koçtaş'taki çalışanların sadece internetten söyleyebilirsiniz cümlesi garip geldi. Bizzat Koçtaş'ın sitesinde Koçtaş kendisi satıyor bu tarz ürünleri. İnternet sitesinden söyleyip mağazanda teslim alabilirsiniz.

Aynı şekilde diğer sitelerde de teslim alma noktası seçebiliyorsunuz. Evinize yakın bir adres seçip oradan uygun bir vakitte ürünü teslim alabilirsiniz. İlla evinize getirmelerine gerek yok.

Öyleymiş elektrikli testeresine kadar ürün var rafta, bu hava körüklerini internetten sipariş edebiliyormuşuz sadece mağazada stok tutmuyorlarmış.

Teslim alma kutularına sığacağını düşünmüyorum ondan mağaza sordum.

Öyleymiş elektrikli testeresine kadar ürün var rafta, bu hava körüklerini internetten sipariş edebiliyormuşuz sadece mağazada stok tutmuyorlarmış.

Teslim alma kutularına sığacağını düşünmüyorum ondan mağaza sordum.
Teslim alma kutusu değil hocam, direkt satıcı firma ile anlaşmalı dükkanlardan da teslim alabiliyorsunuz. Ben bi' ara bir butikçiden almıştım mesela. Çevrenizde teslim noktası olarak görünür zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı