5 575412 Decipat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 2.598 Çözümler 8 14 Nisan 2023 #11 12 taklalı Bmw E60 dedi: Adana'da hâlâ yorganla yatıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet gece çok soğuk oluyor. Bende Adanada'yım.
12 taklalı Bmw E60 dedi: Adana'da hâlâ yorganla yatıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet gece çok soğuk oluyor. Bende Adanada'yım.
C Coolkaan123 Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 1.550 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #12 Bugün baya sıcaktı. 2-3 gündür yağmur ve soğuk vardı. Bugün baya sıcak oldu hava.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 14 Nisan 2023 #13 clickclakbum dedi: Bursa bugün gereksiz sıcaktı, aniden fırladı. Normalde bu hafta yağmurluk ve soğuktu. Cuma günü bir anda güneş geldi. Otobüste güneş tarafından kavruldum. Genişletmek için tıkla... Evet güneş sıkıntılıydı bugün. Yağmur geliyor neyse ki.
clickclakbum dedi: Bursa bugün gereksiz sıcaktı, aniden fırladı. Normalde bu hafta yağmurluk ve soğuktu. Cuma günü bir anda güneş geldi. Otobüste güneş tarafından kavruldum. Genişletmek için tıkla... Evet güneş sıkıntılıydı bugün. Yağmur geliyor neyse ki.
Anıl Sancak Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 607 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #14 Clarence Morrow dedi: Evet güneş sıkıntılıydı bugün. Yağmur geliyor neyse ki. Genişletmek için tıkla... Belki yağmur yağmaz. Hava durumuna çok da güvenme.
Clarence Morrow dedi: Evet güneş sıkıntılıydı bugün. Yağmur geliyor neyse ki. Genişletmek için tıkla... Belki yağmur yağmaz. Hava durumuna çok da güvenme.