Hava sıcak olmasıyla bir kehanet gerçekleşecek mi?

Siz bir kere inanmışsınız kim gelse inandıramaz sizi şu an. O yüzden yorum yapmayacağım.
Ama yine de bilimsel bir şeyler söylemek gerekirse, her yıl yüzlerce kişi ölüyor zaten sıcaktan...

Siz bir kere inanmışsınız kim gelse inandıramaz sizi şu an. O yüzden yorum yapmayacağım.
Ama yine de bilimsel bir şeyler söylemek gerekirse, her yıl yüzlerce kişi ölüyor zaten sıcaktan...
Hocam ben gerçekleşir mi diye sordum çünkü simpsonların her olayı gerçekleşiyor ya ondan dolayı birçok yerde tartışılıyor diye sizlerin de fikrini almak istedim.

Hocam ben gerçekleşir mi diye sordum çünkü simpsonların her olayı gerçekleşiyor ya ondan dolayı birçok yerde tartışılıyor diye sizlerin de fikrini almak istedim.
Her olayı gerçekleşmiyor. Sadece olması muhtemel olayları söylüyor. Trump'ın iktidara gelmesi, beklenen bir şeydi mesela.

Arkadaşlar havaların bugünlerde felaket sıcak olması bir kehaneti gerçekleştirecek mi? Simpsonları bilmeyen yoktur simpsonların kehaneti havalar felaket sıcak olacak hiçbir canlı olmayacak dışarısı cehenneme dönüşecek ve sıcaklar herkesi eritecek ve daha sonrası kapanmaya kadar gidecekmiş kimse dışarı çıkamayacakmış sizce bu gerçekleşir mi? Video izleyin birçok okulda, işlerinde filan konuşuluyor bu olay siz ne düşünüyorsunuz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İklim değişmeye başlıyor. Sıcaklar daha sıcak, soğuklar daha soğuk olmaya başlayacak.
Bunu bilseniz yeter. Kalanı beyin fantezisi.

Hayır hocam kehanet gerçekleşiyor birçok ülkede birkaç kişi hayatını kaybetti.

Bu her yaz olan bir şey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı