Hava sirkülasyonu iyi olan kasaları nasıl anlaşılır?

şahin123456

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Mesela değer olarak bunun bir ifadesi var mı? Mesela SSD'lerde okuma yazma hızı var daha hızlı olduğunu anlamak için. Iops değeri var, ne bilim ön bellek muhabbeti var. Bunun gibi hava akışı iyi olan kasayı nasıl anlarım?

Ek olarak amacım kasa seçmek ama kasayı almadan hava sirkülasyonu iyi mi değil mi anlamak istiyorum.
Bir de kasa ile alakası olmadığını düşünüyorum. Önü mash olan en ucuz kasa alıp kaliteli sessiz fan koysam hava sirkülasyonunu kendim belirleyebilirim. Kasa mı önemli fan mı önemli ?

Mesela değer olarak bunun bir ifadesi var mı? Mesela SSD'lerde okuma yazma hızı var daha hızlı olduğunu anlamak için. IOPS değeri var, ne bileyim ön bellek muhabbeti var. Bunun gibi hava akışı iyi olan kasayı nasıl anlarım?

Ek olarak amacım kasa seçmek ama kasayı almadan hava sirkülasyonu iyi mi değil mi anlamak istiyorum.
Bir de kasa ile alakası olmadığını düşünüyorum. Önü mash olan en ucuz kasa alıp kaliteli sessiz fan koysam hava sirkülasyonunu kendim belirleyebilirim. Kasa mı önemli fan mı önemli?

İkisi de önemli. Mesh olmayan kasalara bulaşma derim. Ve noname ne idüğübelli olmayan fanlarada bulaşmamanı öneririm.

Mesela değer olarak bunun bir ifadesi var mı? Mesela SSD'lerde okuma yazma hızı var daha hızlı olduğunu anlamak için. IOPS değeri var, ne bileyim ön bellek muhabbeti var. Bunun gibi hava akışı iyi olan kasayı nasıl anlarım?

Bir de kasa ile alakası olmadığını düşünüyorum. Önü mash olan en ucuz kasa alıp kaliteli sessiz fan koysam hava sirkülasyonunu kendim belirleyebilirim. Kasa mı önemli fan mı önemli?

Hocam ikisi de önemli aslında kasanın önünde kaç fan takmalık yer var, kasanın önü mesh mi gibi gibi faktörler mevcut. Ancak iyi bir fan ve doğru konum da çok önemli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı