Merhaba R5 7500F islemci stok fanla zaten ısınırken bir de bu yazın sıcaklıyla yanmaya basladı resmen ayrıca yetmesmis gibi benim odanın arkasında sıcwk su boru hattı var bu yüzden odam cok sıcak oluyor. DeepCool LE520 ARGB 240mm sıvı soğutma almak istiyorum dış görünüs olarak da beğeniyorum. Arkadaşlarim hava soğutma almamı onerdi biraz piyasayı kontrol ettim uygun fiyatli güzel soğutucular var fakat cok büyük ve cirkin duruyolar sizce hangisini tercih etmeliyim?
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.
www.gaming.gen.tr
Thermalright Assassin King 120 SE ARGB CPU Hava Soğutucu, AK120 SE ARB, 5 Isı Borusu, TL-C12C-S PWM Sessiz Fan CPU Soğutucu, S-FDB Rulmanlı, AMD AM4/AM5/Intel LGA1700/1150/1151/1200 için Amazon.com.tr