Hava soğutucu nasıl takılır?

rodinas

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir hazir sistem satin aldim. Lakin hazir sistemlerde sectigimiz hava sogutucular zarar gormemesi icin demonte geliyormus. O yuzden ben kendim taktim. Fakat fanıni dogru takip takmadigimdan emin olamadim. Egzoz fanina dogru mu bakmasi gerekiyor yoksa bu sekilde mi dogrusu?

Doğru takmışsın. Egzost fanı biraz daha aşağı indirirsen daha iyi olacaktır. Anakartında 2 tane ram slotu varsa ram'ler doğru ancak 4 tane varsa sanırsam yanlış yerlere takılmış.

Doğru takmışsın. Egzozt fanı biraz daha aşağı indirirsen daha iyi olacaktır. Anakartında 2 tane RAM slotu varsa RAM'ler doğru ancak 4 tane varsa sanırsam yanlış yerlere takılmış.

Belkide 4 tane RAM'i vardir.

Doğru takmışsın. Egzost fanı biraz daha aşağı indirirsen daha iyi olacaktır. Anakartında 2 tane ram slotu varsa ram'ler doğru ancak 4 tane varsa sanırsam yanlış yerlere takılmış.
hocam 2 slotum var ramler icin. egzost fani ise o sekilde geldi yani asus plus21 kasa oluyor kendisi. onlar o sekilde takili olarak geldi. indirmesem sorun yasar miyim?

Anakartın form faktörüne bakacak olursak 4 tane slot yok bence, 2 tane vardır, sıkıntı yok gibi.

hava akisinda bi sorun yasar miyim? fazla isinma ya da hava akisi bozuklugu vs...

Kasanın ön ve üstünü görmedik henüz. Gördüğümüz kısmı doğru.

Düzgün montajladıysanız bir sıkıntı çıkmaz.
elimden geldiginice duzgun montajladim hava sogutucuyu.

Kasanın ön ve üstünü görmedik henüz. Gördüğümüz kısmı doğru.
bu sekilde hocam. belki cok ama cok az termal macunu fazla kacirmis olabilirim ama cok cok az. kasayi da ozellikle hava akisi serin ve genis oldugu icin tercih ettim. son bir soru olarak hava sogutucunun fani ve ramlerin bu kadar birbirine yakin olmasi sorun olur mu? (ramler sogutucu).

Dosya Ekleri

• 17395545327509002927641324636137.jpg
    206,2 KB · Görüntüleme: 20
  • 17395545520788392483560178164881.jpg
    103,1 KB · Görüntüleme: 21
Sorun olmaz hocam, benim direkt üstüne geliyor RAM'lerin. RAM'lere de hava akışı olarak katkısı olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…