Hava temizleyici önerisi

Tembeliko

Hectopat
Daha fazla  
Tozdan ziyade odamda küf ve mantar oluşumu var, bu durumu olabildiğince azaltsam da hala bir ek takviyeye ihtiyacım mevcut. Havayı bunlardan arındırabilecek, ekstra soğutma sağlayacak bir ürün var mıdır? Ayrıca filtrelerinin kolay ulaşılabilir olması tercih sebebim olacak.

Fiyat limitim yok çünkü sağlığım elden gidiyor artık. Havayı soğutan bir ürün olursa şu yaz sıcağında çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tozdan ziyade odamda küf ve mantar oluşumu var, bu durumu olabildiğince azaltsam da hala bir ek takviyeye ihtiyacım mevcut. Havayı bunlardan arındırabilecek, ekstra soğutma sağlayacak bir ürün var mıdır? Ayrıca filtrelerinin kolay ulaşılabilir olması tercih sebebim olacak.

Fiyat limitim yok çünkü sağlığım elden gidiyor artık. Havayı soğutan bir ürün olursa şu yaz sıcağında çok mutlu olurum.

Hava temizleyiciden ziyade küfün kaynağını bulup sorunu gidermen daha iyi olur.

Hava temizleyiciden ziyade küfün kaynağını bulup sorunu gidermen daha iyi olur.
Bu konuda zaten 3 yıllık süren bir çalışma yapıldı. Görünür yüzeyde kalmamış olsa da yağmurlu havaların ardından gelen sıcak güneşli havalarda küf kokusu oluşumu hala mevcut. Bu yüzden hava temizleyicisi önerisi almaya geldim lütfen öneride bulunun

Küfler genelde duvarın hatalı izolasyonundan kaynaklanıyor. Dışardan nemleniyor duvarınız. Buna evin içinden çare bulmak zor. Nem alıcı cihazlar işinizi görür mü bilmem ama usta çağırıp tespit yaptırmanız daha mantıklı.

Benim 5 yıl önce kaldığım evde vardı, dış duvar onarımı yaptılar bulunduğum kata ve bir daha küf oluşmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı