Hava üssü ziyarete gidilebilir mi?

Çileklisüt

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, size bir şey danışmak istiyorum. uzun yıllardır uçaklara karşı sempati duyuyorum. hasta oldum desem daha doğru olur aslında. özellikle süper sonik motorlu olanlara karşı fakat hava gösterilerine gidemiyorum. Hava üslerini ziyarete gidebiliyor muyuz gidebiliyorsak hangi tarihlerde ve hangi üslere? Araştırma yaptım fakat karşıma elle tutulur bir sonuç çıkmadı :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Üs dediğin Adanada incirlik Amerikan üssü var. Ama gezmeye açık bir alan olduğunu sanmam. Teknofest var ama savaş uçağı göremezsin.

İçeride askeriyeden bir akrabanız/tanıdığınız varsa bir ihtimal girebilirsiniz ancak askeri alanlara her isteyeni almazlar.

Yeşilköydeki havacılık müzesine git. Askeri üstlere giremezsin tabiki de özel bir etkinlik vs haricinde.

Özel etkinlikler olabilir zaman zaman. Onları takip edip denk getirmen lazım. Askerdeyken deniz üssüne otobüslerle insanlar gelmişti gemileri gezmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…