2 294144 Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 1.850 Makaleler 3 Çözümler 4 14 Şubat 2021 #11 Zurnadürüm dedi: Ben tarih kategorisine karşıyım. Tarih adı altında siyaset yapılma garantisi var. Genişletmek için tıkla... Üstte yazan konunun ekseninden uzaklaşmamak gerek. Konuşmamak daha iyi olur. Son düzenleme: 14 Şubat 2021
Zurnadürüm dedi: Ben tarih kategorisine karşıyım. Tarih adı altında siyaset yapılma garantisi var. Genişletmek için tıkla... Üstte yazan konunun ekseninden uzaklaşmamak gerek. Konuşmamak daha iyi olur.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 14 Şubat 2021 #12 Yararsız Üye dedi: Uzaya aslında çıkılmadı diyenlerin katlanarak artacağını şimdiden görüyor gibiyim. Genişletmek için tıkla... Yunanistan: Türkler uzaya çıkıp Dünya'ya düz dedi. Türkiye: Sizin ananız... Bir salın artık bizi
Yararsız Üye dedi: Uzaya aslında çıkılmadı diyenlerin katlanarak artacağını şimdiden görüyor gibiyim. Genişletmek için tıkla... Yunanistan: Türkler uzaya çıkıp Dünya'ya düz dedi. Türkiye: Sizin ananız... Bir salın artık bizi
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 14 Şubat 2021 #13 Yararsız Üye dedi: Uzaya aslında çıkılmadı diyenlerin katlanarak artacağını şimdiden görüyor gibiyim. Genişletmek için tıkla... Öyle ileri geri konuşan tipler pek böyle kategorilerde takılmıyor ya. Olsa da moderatörler onaylamaz zaten. Adam akıllı tartışacaklara kapımız açık, ama veletlik yapanlar sıkıntı işte.
Yararsız Üye dedi: Uzaya aslında çıkılmadı diyenlerin katlanarak artacağını şimdiden görüyor gibiyim. Genişletmek için tıkla... Öyle ileri geri konuşan tipler pek böyle kategorilerde takılmıyor ya. Olsa da moderatörler onaylamaz zaten. Adam akıllı tartışacaklara kapımız açık, ama veletlik yapanlar sıkıntı işte.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.853 Makaleler 13 Çözümler 705 15 Şubat 2021 #14 Mantıklı, güncelledim. Havacılık ve Uzay Uçak teknolojileri, pilotaj, uzay araştırmaları, NASA, SpaceX ve diğer projeler hakkında tartışmalar. www.technopat.net
Mantıklı, güncelledim. Havacılık ve Uzay Uçak teknolojileri, pilotaj, uzay araştırmaları, NASA, SpaceX ve diğer projeler hakkında tartışmalar. www.technopat.net
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 15 Şubat 2021 #15 Teşekkürler.