Havacılık Sektörü İçin Dövme Bir Engel Mi?

Xample-47

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar.
Başlıktaki soru net, geçenlerde bi' arkadaşım kafamı karıştırdı, dirseğimin olduğu yere küçük bir "Kanji" dövmesi yaptırmak istiyorum, ama THY gibi şirketlerde engel olur dedi.
Fırat Uçak Gövde Motor Bakım öğrencisiyim.
@Jira ve @painkiller beyciğim bu işte tecrübelisiniz size sorayım dedim.

Saygılarımla...

• Dövme problem olur mu?
Bu durum havayolundan havayoluna değişmektedir. Pilotluk mesleği için olmaz fakat THY için olur. THY, ulusal havayolu şirketi olduğu için sadeliği savunan, sadeliğin asilliği yansıttığını düşünen bir havayolu firması. Uçak boyamalarında da sadece lale figürünü kullanmasının sebeplerinden biri de budur. Dolayısıyla dövmeye pek sıcak bakmaz. Üniformayı giydiğinizde görünen bir dövmeniz olmaması gerekir. Dış görünüme önem verir, saç ve sakala da disiplinli bir tavır ile müdahele eder. Diğer havayolları şirketlerinden bazıları ise bu konularda bu kadar katı değildir. Yani bir dövme sanatçısı gibi vücudunuz yoksa saça, sakala veya üniformayı giydiğinizde dahi gözüken ufak tefek dövmelere tolerans gösterebilir.

Alıntıdır. Kaynak

Ben de bundan 8 ay önce klavekula kırığı ameliyatına girdim ve şuan köprücüğümde dikiş izleri ve platin var pilotlarda bu şekilde bir problem sorun olur mu

Ben de bundan 8 ay önce klavekula kırığı ameliyatına girdim ve şuan köprücüğümde dikiş izleri ve platin var pilotlarda bu şekilde bir problem sorun olur mu
Derinliğine bağlı çok göze batıyorsa eleyebilirler. Çünkü izlere pek sıcak bakmıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pilotlukta da böyle sıkı bir denetim var mı peki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…