Havacılık yönetimi için gerekli belgeler nelerdir?

Anil1911

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, havacılık yönetimi bölümünden üniversite tercihimi yapacağım. İnternetten baktığımda istenen bir takım belgeler ve boy kilo şartları gibi şeyler gördüm. Bölümle alakalı bu gibi konularda bilgiye sahip arkadaşlar varsa biraz daha açabilirse durumu mutlu olurum.

Boy kilo şartı yoktur hocam rahat olabilirsiniz ben de ilk başta tereddüte düşmüştüm boyum kısa diye. Ama iyice araştırdım. Ve ek olarak heyet raporu ve adli sicil kaydınızı iletmeniz lazım. Ben de tercihimi bu bölümden yaptım.

Hocam kayıt esnasında istiyorlar heyet raporu ve sicil kaydını benim anladığım doğru mudur?

Hocam kayıt esnasında istiyorlar heyet raporu ve sicil kaydını benim anladığım doğru mudur?
Doğrudur. Heyet raporu mevcut değilse almanız için ek süre tanındığını biliyorum o yüzden sonuçlar açıklanana kadar heyet raporu almayı düşünmüyorum.

kazandın mı?

Son düzenleme:
Arkadaşlar heyet raporu işini halledebilidiniz mi ? Kayıt dönemi içinde devletten yetişmeyecek gibi özelden mi almalı yoksa kayıtlardan sonra halledebilir miyiz ?

Kocaeli üniversitesinin sayfasında şöyle bir şey buldum. Buna güvenerek heyet raporu işini sonraya bırakmayı düşünüyorum bakalım .
Ekran görüntüsü 2024-08-16 170127.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı