mojeveux Femtopat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #11 umarım sizin için hayırlısı olur ben havacılık kazanamadım gazi üniversitesine gidiyorum.
Anil1911 Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 119 22 Ağustos 2024 #12 mojeveux dedi: Umarım sizin için hayırlısı olur ben havacılık kazanamadım gazi üniversitesine gidiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kayıtı yaptırdık Alanya da havacılık okuyacağız.
mojeveux dedi: Umarım sizin için hayırlısı olur ben havacılık kazanamadım gazi üniversitesine gidiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam kayıtı yaptırdık Alanya da havacılık okuyacağız.
mojeveux Femtopat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #13 Anil1911 dedi: Hocam kayıtı yaptırdık Alanya da havacılık okuyacağız. Genişletmek için tıkla... Alanyada olduğunu bilmiyordum. Ne kadar verim alırsınız bilemem bu bölümde iş bulma konusunda da üniversite çok önemli.
Anil1911 dedi: Hocam kayıtı yaptırdık Alanya da havacılık okuyacağız. Genişletmek için tıkla... Alanyada olduğunu bilmiyordum. Ne kadar verim alırsınız bilemem bu bölümde iş bulma konusunda da üniversite çok önemli.