Uweiz Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 122 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #11 PhantomStriker dedi: Okudunuz mu derken daha üniversite sınavının sonuçları yeni açıklandı. Yerleşebilirim oraya fakat tercih vermeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Tarihe yanlış bakmışım peki neden vazgeçtiniz? xoceanx dedi: Neden vazgeçtiniz? Ben de havacılık yönetimi mezunuyum tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Selamlar hocam bazı sorularım var nasıl iletişime geçebilriiz.
PhantomStriker dedi: Okudunuz mu derken daha üniversite sınavının sonuçları yeni açıklandı. Yerleşebilirim oraya fakat tercih vermeyeceğim. Genişletmek için tıkla... Tarihe yanlış bakmışım peki neden vazgeçtiniz? xoceanx dedi: Neden vazgeçtiniz? Ben de havacılık yönetimi mezunuyum tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Selamlar hocam bazı sorularım var nasıl iletişime geçebilriiz.
PhantomStriker Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.069 Makaleler 1 Çözümler 2 21 Temmuz 2024 #12 Açıkçası ne kadar sevsem de iş imkanlarının biraz riskli olduğunu düşündüğüm için vazgeçtim.
Uweiz Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 122 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #13 PhantomStriker dedi: Açıkçası ne kadar sevsem de iş imkanlarının biraz riskli olduğunu düşündüğüm için vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Ne okuyacaksınız peki?
PhantomStriker dedi: Açıkçası ne kadar sevsem de iş imkanlarının biraz riskli olduğunu düşündüğüm için vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Ne okuyacaksınız peki?
PhantomStriker Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.069 Makaleler 1 Çözümler 2 22 Temmuz 2024 #14 Uweiz dedi: Ne okuyacaksınız peki? Genişletmek için tıkla... Bir planım yok. Aslında Havacılıktan tam anlamıyla vazgeçmiş de değilim. Önerir misiniz?
Uweiz dedi: Ne okuyacaksınız peki? Genişletmek için tıkla... Bir planım yok. Aslında Havacılıktan tam anlamıyla vazgeçmiş de değilim. Önerir misiniz?
Uweiz Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 122 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #15 PhantomStriker dedi: Bir planım yok. Aslında Havacılıktan tam anlamıyla vazgeçmiş de değilim. Önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sıralamanız nedir?
PhantomStriker dedi: Bir planım yok. Aslında Havacılıktan tam anlamıyla vazgeçmiş de değilim. Önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sıralamanız nedir?
PhantomStriker Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.069 Makaleler 1 Çözümler 2 22 Temmuz 2024 #16 Uweiz dedi: Sıralamanız nedir? Genişletmek için tıkla... 128 bin.
Uweiz Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 122 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #17 PhantomStriker dedi: 128 bin. Genişletmek için tıkla... Eğer üniversitede kendimi geliştireceğim okuyacağım bölüme kendimi adıyacağım diyorsanız kesinlikle YBS.
PhantomStriker dedi: 128 bin. Genişletmek için tıkla... Eğer üniversitede kendimi geliştireceğim okuyacağım bölüme kendimi adıyacağım diyorsanız kesinlikle YBS.
Nezu Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #18 hocam bilgi verme şansınız varmı nerden mezun oldunuz ne iş yapıyorsunuz şu an iş imkanları nedir gibi saolun şimididen
hocam bilgi verme şansınız varmı nerden mezun oldunuz ne iş yapıyorsunuz şu an iş imkanları nedir gibi saolun şimididen