Havacılık yönetimi okunur mu?

Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, 12 sınıf EA öğrencisiyim derslerim iyi ama meslek konusunda oldukça kararsız bir insanım yani şeçim yapamıyorum aslında İstanbul da hukuk istiyordum ama nedense önerilmiyor bende havacılık yönetimini gördüm sizce okumaya değer mi maaş konusu nasıl iş imkanı var mı? Bölümü okumuş, okuyan veya bölüm hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi? Ya da EA okunmaya değer maaş iş imkanı iyi olan bölüm var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Genellikle havacılık alanında ismi duyulmuş üniversitelerin tercih edilmesi öneriliyor. Maaşlar ve iş imkanı hakkında pek bir bilgim yok maalesef.

Eşit Ağırlık alanında iş imkanı ve maaşı iyi bölümler elbette var. Özellikle yeni parlayan Yönetim Bilişim Sistemleri (YBS) bölümü iş istihdamı ve maaş açısından yazılım sektöründe kariyer hedefi olan bir öğrenci için oldukça iyi bir seçenek. Hukuk bölümü elbette eskisi kadar olmasa da halen tercih edilebilir bir bölüm. Sınıf Öğretmenliği bölümü de genel olarak iş istihdamı yüksek bölümler arasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…