Havalar ne zaman soğur?

Makaleler
4
Arkadaşlar selam, İstanbuldayım inanılmaz sıcak. Ölüp ölüp diriliyorum. Havalar tahminen ne zaman soğur bi fikriniz var mı ya ne bu havalar böyle?

Ekimin sonlarına doğru.

Arkadaşlar selam, istanbuldayım inanılmaz sıcak. Ölüp ölüp diriliyorum. Havalar tahminen ne zaman soğur bir fikriniz var mı ya ne bu havalar böyle?

Evet ya çok sıcak bittik sadece İstanbul değil her yer bayramın 2. gününden itibaren yağmur bekleniyor hadi inşallah hayırlısıyla.

Her yaz havalar daha da ısınmaya başlıyor. Hayra alamet değil. Sonumuz hayır olsun. 3 ay sonra falan soğur bence.

Her yaz havalar daha da ısınmaya başlıyor. Hayra alamet değil. Sonumuz hayır olsun. 3 ay sonra falan soğur bence.

Telefonumu dahi kullanamadım bugün 40 dereceydi soba gibi ısınıyor elektronik aletler bozulurmuki televizyon falan.

Telefonumu dahi kullanamadım bugün 40 dereceydi soba gibi ısınıyor elektronik aletler bozulurmuki televizyon falan.
Hocam bugün sıcaktan telefonu zor kullandım.
Ben de İstanbul'dayım, bi çay içiyorum eriyecek gibi oluyorum.
Oturduğum yerde sırılsıklam oluyorum ya.
Ben de İstanbul'dayım, bi çay içiyorum eriyecek gibi oluyorum.
Oturduğum yerde sırılsıklam oluyorum ya.
Ekimin sonlarına doğru.
Eylül de soğumaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…