hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 19 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar selam, İstanbuldayım inanılmaz sıcak. Ölüp ölüp diriliyorum. Havalar tahminen ne zaman soğur bi fikriniz var mı ya ne bu havalar böyle?
Arkadaşlar selam, İstanbuldayım inanılmaz sıcak. Ölüp ölüp diriliyorum. Havalar tahminen ne zaman soğur bi fikriniz var mı ya ne bu havalar böyle?
ipx Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 364 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #2 Ekimin sonlarına doğru.
Jimmy Hopkins Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 906 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Bullworth Academy 19 Temmuz 2021 #3 hergeceaglıyorum dedi: Arkadaşlar selam, İstanbuldayım inanılmaz sıcak. Ölüp ölüp diriliyorum. Havalar tahminen ne zaman soğur bi fikriniz var mı ya ne bu havalar böyle? Genişletmek için tıkla... Hocam bunun net bir cevabını biz bilemeyiz. Fakat bayramda daha çok sıcak olacağını belirtiyorlar.
hergeceaglıyorum dedi: Arkadaşlar selam, İstanbuldayım inanılmaz sıcak. Ölüp ölüp diriliyorum. Havalar tahminen ne zaman soğur bi fikriniz var mı ya ne bu havalar böyle? Genişletmek için tıkla... Hocam bunun net bir cevabını biz bilemeyiz. Fakat bayramda daha çok sıcak olacağını belirtiyorlar.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 19 Temmuz 2021 #4 hergeceaglıyorum dedi: Arkadaşlar selam, istanbuldayım inanılmaz sıcak. Ölüp ölüp diriliyorum. Havalar tahminen ne zaman soğur bir fikriniz var mı ya ne bu havalar böyle? Genişletmek için tıkla... Evet ya çok sıcak bittik sadece İstanbul değil her yer bayramın 2. gününden itibaren yağmur bekleniyor hadi inşallah hayırlısıyla.
hergeceaglıyorum dedi: Arkadaşlar selam, istanbuldayım inanılmaz sıcak. Ölüp ölüp diriliyorum. Havalar tahminen ne zaman soğur bir fikriniz var mı ya ne bu havalar böyle? Genişletmek için tıkla... Evet ya çok sıcak bittik sadece İstanbul değil her yer bayramın 2. gününden itibaren yağmur bekleniyor hadi inşallah hayırlısıyla.
Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.013 Çözümler 3 Yer İstanbul 19 Temmuz 2021 #5 Her yaz havalar daha da ısınmaya başlıyor. Hayra alamet değil. Sonumuz hayır olsun. 3 ay sonra falan soğur bence.
Her yaz havalar daha da ısınmaya başlıyor. Hayra alamet değil. Sonumuz hayır olsun. 3 ay sonra falan soğur bence.
4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 19 Temmuz 2021 #6 Ben de İstanbul'dayım, bi çay içiyorum eriyecek gibi oluyorum.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 19 Temmuz 2021 #7 Lezize dedi: Her yaz havalar daha da ısınmaya başlıyor. Hayra alamet değil. Sonumuz hayır olsun. 3 ay sonra falan soğur bence. Genişletmek için tıkla... Telefonumu dahi kullanamadım bugün 40 dereceydi soba gibi ısınıyor elektronik aletler bozulurmuki televizyon falan.
Lezize dedi: Her yaz havalar daha da ısınmaya başlıyor. Hayra alamet değil. Sonumuz hayır olsun. 3 ay sonra falan soğur bence. Genişletmek için tıkla... Telefonumu dahi kullanamadım bugün 40 dereceydi soba gibi ısınıyor elektronik aletler bozulurmuki televizyon falan.
hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 19 Temmuz 2021 #8 XEfe.Bey dedi: Telefonumu dahi kullanamadım bugün 40 dereceydi soba gibi ısınıyor elektronik aletler bozulurmuki televizyon falan. Genişletmek için tıkla... Hocam bugün sıcaktan telefonu zor kullandım. 463895 dedi: Ben de İstanbul'dayım, bi çay içiyorum eriyecek gibi oluyorum. Genişletmek için tıkla... Oturduğum yerde sırılsıklam oluyorum ya. 463895 dedi: Ben de İstanbul'dayım, bi çay içiyorum eriyecek gibi oluyorum. Genişletmek için tıkla... Oturduğum yerde sırılsıklam oluyorum ya. ipx dedi: Ekimin sonlarına doğru. Genişletmek için tıkla... Eylül de soğumaz mı
XEfe.Bey dedi: Telefonumu dahi kullanamadım bugün 40 dereceydi soba gibi ısınıyor elektronik aletler bozulurmuki televizyon falan. Genişletmek için tıkla... Hocam bugün sıcaktan telefonu zor kullandım. 463895 dedi: Ben de İstanbul'dayım, bi çay içiyorum eriyecek gibi oluyorum. Genişletmek için tıkla... Oturduğum yerde sırılsıklam oluyorum ya. 463895 dedi: Ben de İstanbul'dayım, bi çay içiyorum eriyecek gibi oluyorum. Genişletmek için tıkla... Oturduğum yerde sırılsıklam oluyorum ya. ipx dedi: Ekimin sonlarına doğru. Genişletmek için tıkla... Eylül de soğumaz mı
burakcakar Megapat Katılım 3 Kasım 2016 Mesajlar 751 Çözümler 2 Yer Adana,Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ziraat Mühendisi 19 Temmuz 2021 #9 İstanbul mu sıcak? Konum: 01
nickimyokbenim Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 1.931 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #10 Eylül gibi sıcaklar bunaltmaz artık ama yine güneş ve sıcak olur. Mevsimler çok değişti. Ekim Kasım bile yaz günü gibi güneş artık.
Eylül gibi sıcaklar bunaltmaz artık ama yine güneş ve sıcak olur. Mevsimler çok değişti. Ekim Kasım bile yaz günü gibi güneş artık.