Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 5 Ağustos 2023 #11 Nizel G dedi: It's yaz amigo. Genişletmek için tıkla... Dostum, şu ana kadarki en sıcak yazı yaşıyoruz. Küresel ısınma şu anda bütün dünyayı sıcaklara boğuyor. O kadar da sıradan bir yaz değil yani.
Nizel G dedi: It's yaz amigo. Genişletmek için tıkla... Dostum, şu ana kadarki en sıcak yazı yaşıyoruz. Küresel ısınma şu anda bütün dünyayı sıcaklara boğuyor. O kadar da sıradan bir yaz değil yani.
muhammetsc Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 524 Çözümler 3 5 Ağustos 2023 #12 Muhtemel küresel ısınmadan dolayı. Ne kadar soğukları özlesekte önümüzdeki kış muhtemel daha dondurucu olacak. Bu kış çok kötüydü özellikle 6 şubat depreminin sabahında bunu çok vurucu bir şekilde iliklerimize kadar hissettik.
Muhtemel küresel ısınmadan dolayı. Ne kadar soğukları özlesekte önümüzdeki kış muhtemel daha dondurucu olacak. Bu kış çok kötüydü özellikle 6 şubat depreminin sabahında bunu çok vurucu bir şekilde iliklerimize kadar hissettik.
II.Wilhelm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 6 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek König 5 Ağustos 2023 #13 Klima yoksa ve Akdeniz bölgesindeyseniz ölüm sebebi.
Ahlunis Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 475 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #14 İsyan edeceğim gerçekten duramıyorum,ders çalışmam gerek çalışamıyorum,eğleneyim diyorum o da olmuyor,sadece günün akşam olmasını bekliyorum her gün.
İsyan edeceğim gerçekten duramıyorum,ders çalışmam gerek çalışamıyorum,eğleneyim diyorum o da olmuyor,sadece günün akşam olmasını bekliyorum her gün.
PlatonikPrens Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 740 Çözümler 1 6 Ağustos 2023 #15 Klima güzel nimet.
Y Yusuf343444 Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2023 #16 Gir banyoya buz gibi suyun altında otur. Ben öyle yapıyorum her zaman