Havale - EFT alırken nelere dikkat edilmeli?

Burak.34

Yoctopat
Şimdiye kadar 2. el ürünlerimi satarken Fast kullandım hep. Fast limitini aşan satış yapacağım. Havale/EFT ile satış yaparken dolandırılmamak için ne yapmam lazım? Adam parayı gönderse ve aksilik olsa 3-4 saat para hesabıma geçmezse bu durumda ne yapılır? Hiç Fast limitini geçen bir şey satmadığım için bilmiyorum, ayrıca bu yöntem ile alışverişte alıcı parayı geri çekebilir mi?

Merhaba. EFT için işlemi iş saatleri içerisinde yaparsanız sorun olmaz, 1 dakikaya falan para hesabınıza gelir; havale için bu problem de yok, hafta sonu da olsa para 1 dakikaya falan hesabınıza gelir. Bu arada eskiden bende 15 dakika sürmüşlüğü de olmuştu, süreyi çok sıkıntı yapmayın yani.

Son sorunuzda da FAST ile aynı kurallar geçerli.

Hocam o zaman konunun özeti olarak para ne zaman hesabıma geçerse, para yatana kadar ürünü teslim etmeyeyim değil mi? İster 15, ister 30dk, adam da durumu anlar bir yerde otururuz sanırım galiba. Bir konuda biri yazmış, para hesaba geçtiği an onu geri çekmesi için benim onayım lazımmış galiba doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…