TROY kart alma imkanım yok. Mastercard'lı Papara var elimde. Mastercard'ı istememin sebebi boykot olması onlara komisyon kesilsin istemiyorum. Havale yaparsam Mastercard'dan komisyon kesilir mi?
TROY kart alma imkanım yok. Mastercard'lı Papara var elimde. Mastercard'ı istememin sebebi boykot olması onlara komisyon kesilsin istemiyorum. Havale yaparsam Mastercard'dan komisyon kesilir mi?
O şirketlerin hiçbirisi Türk şirketi değil ki. Anlaşma olmaması normal. Discover ile de anlaşmamışlar. Amazon’da Troy ile alışveriş mümkün mesela. Türkiye’de alışveriş yaparken bir sorun olmuyor.
Şirketler desteklemek istemiyorsa yapacak bir şey yok. Aynı anda birden fazla kart almak da mümkün. Şahsen Visa Infinite ve Mastercard Word Elite dışında bir kart kullanmıyorum. Vaktinde 1000 TL harcamaya 1000 TL hediye ediyor diye Troy kart almıştım sadece ama hiç kullanmıyorum.
Mastercard ve Visa benden hiç komisyon kesmiyor, aksine havalimanında yemeğime ve uçak biletime kadar şeyi %100 ödüyor. Havalimanında suya bile para vermemişimdir ve üstüne de ücretsiz şarap içebiliyorum.