Havale yapılırsa Mastercard'dan komisyon kesilir mi?

TROY kart alma imkanım yok. Mastercard'lı Papara var elimde. Mastercard'ı istememin sebebi boykot olması onlara komisyon kesilsin istemiyorum. Havale yaparsam Mastercard'dan komisyon kesilir mi?

TROY kart alma imkanım yok. Mastercard'lı Papara var elimde. Mastercard'ı istememin sebebi boykot olması onlara komisyon kesilsin istemiyorum. Havale yaparsam Mastercard'dan komisyon kesilir mi?
Paparadan paparaya kesilmez diye biliyorum.
Veli izni ile troy alabilirsin.
Kesilen komisyon boykota gitse dahi emin ol 9mm mermi bile alınmaz.

Papara da Troy var mı

Boykot konusunda çok mu takıntı yapıyorum anlamıyorum ya oyuna para yatırmak zorunda değilim ama

Papara'da TROY yok. Mastercard işlemleriniz için sizden genellikle direkt komisyon kesmiyor fakat ödediğiniz tutar içinden kendi komisyonunu alıyor.

TROY'u şu anda çoğu yerde kullanamazsın.
Türkiye’de her yerde geçiyor. Yurt dışında da Discover anlaşmalı yerlerde geçiyor fakat oldukça sınırlı.

Mastercard ve Visa ile ücretsiz lounge, sınırsız yemek ve yüksek oranlarda indirim varken almak saçmalık olur.

App Store'da geçmiyor, Steam'de geçmiyor, Microsoft Store'da geçmiyor, PS Store'da geçmiyor yani şu an çoğu sitede geçmiyor.
O şirketlerin hiçbirisi Türk şirketi değil ki. Anlaşma olmaması normal. Discover ile de anlaşmamışlar. Amazon’da Troy ile alışveriş mümkün mesela. Türkiye’de alışveriş yaparken bir sorun olmuyor.

Türk değil ama bu platformlardan en az bir ikisini her Türk genci kullanıyor.
Şirketler desteklemek istemiyorsa yapacak bir şey yok. Aynı anda birden fazla kart almak da mümkün. Şahsen Visa Infinite ve Mastercard Word Elite dışında bir kart kullanmıyorum. Vaktinde 1000 TL harcamaya 1000 TL hediye ediyor diye Troy kart almıştım sadece ama hiç kullanmıyorum.

Mastercard ve Visa benden hiç komisyon kesmiyor, aksine havalimanında yemeğime ve uçak biletime kadar şeyi %100 ödüyor. Havalimanında suya bile para vermemişimdir ve üstüne de ücretsiz şarap içebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…