Havalı tabanca önerisi

enesm06

Megapat
Daha fazla  
Blowback'li olanlar gerçeğe yakın olduğu için onları düşünüyorum ancak çıkiş hızları düşük oluyormuş. Aklımda ise sig sauver P226 var. Onu da isteme sebebim tüpü kolayca yerleştirebiliyoruz ama çıkış hızı düşük diye biliyorum. Buna benzer hızı iyi olan öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Blowback'li olanlar gerçeğe yakın olduğu için onları düşünüyorum ancak çıkiş hızları düşük oluyormuş. Aklımda ise sig sauver P226 var. Onu da isteme sebebim tüpü kolayca yerleştirebiliyoruz ama çıkış hızı düşük diye biliyorum. Buna benzer hızı iyi olan öneriniz var mı?
Tüp yerleştirme genel olarak aynı tabancalarda.

Steyr M9A1 aldım geçen sene, 4.5mm BB, hem atış talimi olsun hem kutu vurmaca, sohbet muhabbet için - namlu çıkış hızı metal bilyesine göre gayet güzel (137m/sn) 3.3 joule.

Sig Sauer P226'nın çıkış hızı 115m/sn. Blowback'lerin hızının düşük olma sebebi basınçlı havanın bir kısmı da üst kızağı hareket ettirmek için kullanılması. Bu mesafeyi kısaltıyor ve tüp kullanımını biraz daha fazlalaştırıyor. Gerçeğiyle arasında fark yok - evet gerçeği var.

Şimdilik kullandığım en başarılısı Umarex Glock 19 (Blowback'siz) aralarında, bu da ortalama 130m/sn çıkışa sahip. Tabi bu benim Glock sevgimden ileri geliyor diyebilirim ufaktan.

Tabi tüp meselesinde toplu alım yapmak en iyisi. Uzun mesafede hafif rüzgarlı havada 2 tüpten sonra sekme artıyor, rüzgarsızsa mesafeyi 8m'de tutmak ortalama 1 tüp 3 şarjor götürüyor.

En tatsız şey şarjörleri doldurmak malesef.

asg cz75 p09 150m/s çıkış hızı var. incelemelerine bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu tabancayı da daha yeni gördüm buna da bakabilirsiniz. Bir de Rubino GL17 Yerli üretimdir fiyat performans bir üründür. En ucuz blowbackli tabanca ise Ekol p92b 4100 tl bir ücreti var çıkış hızı biraz diğerlerine göre düşük.

Son düzenleme:
asg cz75 p09 150m/s çıkış hızı var. incelemelerine bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu tabancayı da daha yeni gördüm buna da bakabilirsiniz.

teşekkür ederim inceleyeceğim😊

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı