Havanın rengi çok değişık

intikk

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye, Isparta
Daha fazla  
Havanın turuncu-kızıl gibi bir rengi var nedendir acaba çok yağış var ve sürekli şimşekler çakıyor yağış durdu şu an.

Sonunda yazdan kurtuluyoruz yavaştan.

Böyle bir fotosu var daha kızıl ama belli olmuyor.

Dosya Ekleri

• 20230909_195754.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 38
Yağmurlu ve karlı havalarda turuncu görünür.

Yalnız 5 Şubat 2023 akşamı Trabzonspor Galatasaray maçı izlerken hava çok kuruydu, inanılmaz bir kar yağışı vardı ama dışarıya çıkarttığınız bir kağıt kıpırdamıyordu bile. O gün ikizime dönüp 99 depreminde Tuğkan Gönültaş'ın anlattıklarını hatırlattım. O da o gün aynı şeylerin olduğundan bahsetmişti ama yazdı tabii o zaman. İkizimde gülerek bir şeyler demişti çok hatırlamıyorum ben de. Gece 4.15 gibi yatağa girdiğimde çok net hatırlıyorum Paranoid adlı parçayı açmıştım. İkizimde su içmeye kalkmıştı. Bir anda "Gel buraya" dedi ve avizeyi gösterdi. Konya'da olduğumuz için çok çok azdı ama televizyonda o boyutu görünce hareket edemediğimi hatırlıyorum sadece.

Niye anlattım bilmiyorum.

Havanın turuncu-kızıl gibi bir rengi var nedendir acaba çok yağış var ve sürekli şimşekler çakıyor yağış durdu şu an.

Hocam nerdesiniz ben ataşehirdeyim göremiyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…