Fatihgüney02 Hectopat Katılım 14 Eylül 2016 Mesajlar 9 4 Temmuz 2017 #1 Arkadaşlar 2 hafta öncesine kadar işlemcim bu kadar ısınmıyordu. Bu hafta hava sıcaklığının artması ile birlikte işlemcim boşta 50 dereceyi seyrediyor. Hava sıcaklığı ile bir alakası var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2017
Arkadaşlar 2 hafta öncesine kadar işlemcim bu kadar ısınmıyordu. Bu hafta hava sıcaklığının artması ile birlikte işlemcim boşta 50 dereceyi seyrediyor. Hava sıcaklığı ile bir alakası var mıdır?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 4 Temmuz 2017 #2 Evet, hava sıcaklığı da sistemin sıcaklığını etkiler. Yeterli soğutmayı sağlamak önemli bir durum.
Roverandom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 1.287 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Game Designer 5 Temmuz 2017 #3 Evet, etkiliyor. Ama oyunlarda veya ağır işlemlerde yine ne değer alıyorsanız genelde onu alıyorsunuz yine. (Yüksek hızda çalıştıkları için.) Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2017
Evet, etkiliyor. Ama oyunlarda veya ağır işlemlerde yine ne değer alıyorsanız genelde onu alıyorsunuz yine. (Yüksek hızda çalıştıkları için.)
burakbas Megapat Katılım 18 Temmuz 2013 Mesajlar 658 6 Temmuz 2017 #4 Kasalar bile ısınıyor. Olabildiğince altını yüksekte tut hava sirkülasyonu daha fazla olursa daha iyi soğur. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2017
Kasalar bile ısınıyor. Olabildiğince altını yüksekte tut hava sirkülasyonu daha fazla olursa daha iyi soğur.
Fatihgüney02 Hectopat Katılım 14 Eylül 2016 Mesajlar 9 6 Temmuz 2017 #5 Altını yüksekte tutuyorum ve soğutucu ilede destekliyorum ama hala aynı sonuç yanacak diye korkuyorum bir şey olur mu?
Altını yüksekte tutuyorum ve soğutucu ilede destekliyorum ama hala aynı sonuç yanacak diye korkuyorum bir şey olur mu?