Have ı been pwned sonuçları

Dexter Morgan

Decapat
Selam dostlar, bir maili taratayım dedim 2 data breaches yazdı aşağı indiğimde şöyle yazıyordu bu arada hesabımın şifresi güvenli ve 2FA açık.

Cit0day ve 2,844 seperate data breaches yazıyor sıkıntı çıkar mı?

Dosya Ekleri

• IMG_8698.png
    364,9 KB · Görüntüleme: 93
E postanız darkweb e düşmüş hocam. Yakın zamanda olmasa bile ileride sorun yaşayabilirsiniz. O epostaya kayıtlı ne varsa başka bir e postaya alın.

E postanız darkweb e düşmüş hocam. Yakın zamanda olmasa bile ileride sorun yaşayabilirsiniz. O epostaya kayıtlı ne varsa başka bir e postaya alın.
Çok eski e postam hocam hepsini almam çok zor sürer nasıl bir sorun yaşayabilirim?

Genelde darkweb e epostanın kendisi, şifresi, şifrenin değiştirilme tarihi, hangi sitelere kayıt olduğu bilgiler olur. Veri çalınma olayı yaşamadıysanız bu verilere erişebilirler.

Genelde darkweb e epostanın kendisi, şifresi, şifrenin değiştirilme tarihi, hangi sitelere kayıt olduğu bilgiler olur. Veri çalınma olayı yaşamadıysanız bu verilere erişebilirler.

Hocam üye olduğum o 2 sitenin bilgileri çalınmış da bu site beni dikkat edin diye uyarıyor diye biliyorum diğer forumlarda da böyle geçiyor doğrudan mail şifrem ellerinde mi o olaydan sonra şifremi 20-30 kez değiştirmişimdir zaten.

Bende de böyle hocam çok endişelenecek bir şey yok, çoğu herkesin böyle.

Değiştirmişseniz eski şifreniz vardır. Başka bir sitede kullanmadığınızdan emin olun yeterli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…