baymuz Femtopat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #1 Ben bu kulaklığı hem mikrofon hem kulaklık olarak kullanmak istiyorum. Sorun çıkar mi?
Çözüm Mustafa.Kaan 14 Mayıs 2025 Jak girişiniz combo jak olduğu için kullanabiliyor olmalısınız. Normal bir şekilde iki fonksiyonu da sağlayacaktır sorunsuz.
Jak girişiniz combo jak olduğu için kullanabiliyor olmalısınız. Normal bir şekilde iki fonksiyonu da sağlayacaktır sorunsuz.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.672 Makaleler 2 Çözümler 1.653 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #2 Jak girişiniz combo jak olduğu için kullanabiliyor olmalısınız. Normal bir şekilde iki fonksiyonu da sağlayacaktır sorunsuz. Artı 0 Eksi Çözüm
Jak girişiniz combo jak olduğu için kullanabiliyor olmalısınız. Normal bir şekilde iki fonksiyonu da sağlayacaktır sorunsuz.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.768 Makaleler 3 Çözümler 25 14 Mayıs 2025 #3 baymuz dedi: Eki Görüntüle 2490766 Eki Görüntüle 2490767 Ben bu kulaklığı hem mikrofon hem kulaklık olarak kullanmak istiyorum. Sorun çıkar mi? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz 3.5mm iki tane mevcut olur kutudan dönüştürücü de çıkar yüksek ihtimalle kullanırsın hocam ama bütçe varsa H2002P modelini öneririm. Artı 0 Eksi
baymuz dedi: Eki Görüntüle 2490766 Eki Görüntüle 2490767 Ben bu kulaklığı hem mikrofon hem kulaklık olarak kullanmak istiyorum. Sorun çıkar mi? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz 3.5mm iki tane mevcut olur kutudan dönüştürücü de çıkar yüksek ihtimalle kullanırsın hocam ama bütçe varsa H2002P modelini öneririm.
KS KS baymuz Femtopat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #4 Mustafa.Kaan dedi: Jak girişiniz combo jak olduğu için kullanabiliyor olmalısınız. Normal bir şekilde iki fonksiyonu da sağlayacaktır sorunsuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Jak girişiniz combo jak olduğu için kullanabiliyor olmalısınız. Normal bir şekilde iki fonksiyonu da sağlayacaktır sorunsuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.