Last_World21 Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #1 Kurulum dosyasını indirdim fakat dosyayı açmaya çalıştığında bir yönetici bu programı çalıştırmanızı engelledi diyor.
Kurulum dosyasını indirdim fakat dosyayı açmaya çalıştığında bir yönetici bu programı çalıştırmanızı engelledi diyor.
Axerayn Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 519 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 4770 RX 570 (8GB) 8GB RAM 256GB SSD 8GB RAM Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #2 Last_World21 dedi: Kurulum dosyasını indirdim fakat dosyayı açmaya çalıştığında bir yönetici bu programı çalıştırmanızı engelledi diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kurulum dosyasına sağ tıklayıp özellikler deyip engellemeyi kaldır tikini işaretleyip. Uygulaya basın sonra normal bir şekilde açılacaktır. Artı 0 Eksi
Last_World21 dedi: Kurulum dosyasını indirdim fakat dosyayı açmaya çalıştığında bir yönetici bu programı çalıştırmanızı engelledi diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kurulum dosyasına sağ tıklayıp özellikler deyip engellemeyi kaldır tikini işaretleyip. Uygulaya basın sonra normal bir şekilde açılacaktır.