cengizovic Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 638 Çözümler 2 Bugün 17:24 #81 Ödeme ekranında böyle hata veriyor bende. Bir test etmek için denedim. Neden böyle bilen var mı?
SkyHawking Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 846 Çözümler 3 Bugün 17:36 #82 iyzico hesabımda numarama kayıtlı kartları nasıl değiştirebilirim?
nelielwashere Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 651 Makaleler 1 Çözümler 1 Bugün 17:38 #83 SkyHawking dedi: İyzico hesabımda numarama kayıtlı kartları nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Telefondan uygulamadan değiştirebilirsin.
SkyHawking dedi: İyzico hesabımda numarama kayıtlı kartları nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Telefondan uygulamadan değiştirebilirsin.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.914 Çözümler 8 Bugün 17:42 #84 İyzico şart mı almak için anlamadım, iş bankasıyla alamıyor muyum?
nelielwashere Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 651 Makaleler 1 Çözümler 1 Bugün 17:42 #85 Eldrithc dedi: İyzico şart mı almak için anlamadım, İş Bankası'yla alamıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Normal banka kartını girerek alabilirsin.
Eldrithc dedi: İyzico şart mı almak için anlamadım, İş Bankası'yla alamıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Normal banka kartını girerek alabilirsin.
I Incisive Megapat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 118 Bugün 17:46 #86 Xantern dedi: Site zaten sadece İyzico ile ödeme alıyor. Normal kart ile ödemekten farkı yok. Genişletmek için tıkla... Sadece almiyor, o da bir secenek sadece.
Xantern dedi: Site zaten sadece İyzico ile ödeme alıyor. Normal kart ile ödemekten farkı yok. Genişletmek için tıkla... Sadece almiyor, o da bir secenek sadece.
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.750 Makaleler 1 Çözümler 38 Bugün 17:48 #87 Site çökmüş şimdiden , geçmiş olsun zor alırız bu gidişle.
SkyHawking Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 846 Çözümler 3 Bugün 17:49 #88 nelielwashere dedi: Telefondan uygulamadan değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam "Hızlı Öde" seçeneğine basınca iyzico uygulamasındaki bakiyeden mi para çekiyor yoksa kayıtlı banka kartından mı? Iyzico hesabımda bakiye olmadığı için "Hızlı Öde" seçeneği ile boşa vakit kaybetmek istemem.
nelielwashere dedi: Telefondan uygulamadan değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam "Hızlı Öde" seçeneğine basınca iyzico uygulamasındaki bakiyeden mi para çekiyor yoksa kayıtlı banka kartından mı? Iyzico hesabımda bakiye olmadığı için "Hızlı Öde" seçeneği ile boşa vakit kaybetmek istemem.
L lider adana Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:50 #89 Hocam bir de KDV artı kargo parasınıda istiyor alıcagınız zaman
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.382 Çözümler 32 Bugün 17:50 #90 Site çöktü bile