Cem İri Yoctopat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #1 Hangisi daha iyi ve önceki sorumda hem kablolu hem de Bluetooth kulaklık sormuştum, eğer öyleyse cevap verir misiniz ve değilse önerebilir misiniz? Havit Gamenote H2230D Uyumlu Beyaz Mikrofonlu Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları Havit Gamenote H2230D Uyumlu Beyaz Mikrofonlu Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Galax 01, link bulamadım, fotoğraf yükledim. Dosya Ekleri Screenshot_2024-08-07-22-00-51-112_com.android.chrome.jpg 70,4 KB · Görüntüleme: 33 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2024
Hangisi daha iyi ve önceki sorumda hem kablolu hem de Bluetooth kulaklık sormuştum, eğer öyleyse cevap verir misiniz ve değilse önerebilir misiniz? Havit Gamenote H2230D Uyumlu Beyaz Mikrofonlu Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları Havit Gamenote H2230D Uyumlu Beyaz Mikrofonlu Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Galax 01, link bulamadım, fotoğraf yükledim.