warmfruit50 Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #1 Havit'in 360mm sıvı soğutma aldım kurulumu yaptım fakatb RGB'ler fanda ve pompa üstünde yanmıyor. 3 pin RGB kablo bağladım ama yine yanmıyor ne yapmalıyım? Hiç yanmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2025
Havit'in 360mm sıvı soğutma aldım kurulumu yaptım fakatb RGB'ler fanda ve pompa üstünde yanmıyor. 3 pin RGB kablo bağladım ama yine yanmıyor ne yapmalıyım? Hiç yanmadı.
merkestayn Centipat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 1.053 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 26 Şubat 2025 #2 Tekrar detaylı bakın kasanın arka kapağını açıp bakın belki yanlış kabloyu bağlamamış veya kabloyu hiç bağlamamış olabilirsiniz.
Tekrar detaylı bakın kasanın arka kapağını açıp bakın belki yanlış kabloyu bağlamamış veya kabloyu hiç bağlamamış olabilirsiniz.
warmfruit50 Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #3 merkestayn dedi: Tekrar detaylı bakın kasanın arka kapağını açıp bakın belki yanlış kabloyu bağlamamış veya kabloyu hiç bağlamamış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... baktım bağladım düzgünce
merkestayn dedi: Tekrar detaylı bakın kasanın arka kapağını açıp bakın belki yanlış kabloyu bağlamamış veya kabloyu hiç bağlamamış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... baktım bağladım düzgünce
merkestayn Centipat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 1.053 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 26 Şubat 2025 #4 warmfruit50 dedi: Baktım bağladım. Düzgünce. Genişletmek için tıkla... Hala hala bozuk olmak ihtimali var mı ya da uygulaması falan RGB açmak için fanlar çalışıyor mu?
warmfruit50 dedi: Baktım bağladım. Düzgünce. Genişletmek için tıkla... Hala hala bozuk olmak ihtimali var mı ya da uygulaması falan RGB açmak için fanlar çalışıyor mu?
warmfruit50 Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #5 Her şey çalışıyor sadece RGB'ler yanmıyor
merkestayn Centipat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 1.053 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 26 Şubat 2025 #6 warmfruit50 dedi: Her şey çalışıyor sadece RGB'ler yanmıyor. Genişletmek için tıkla... Uygulaması vb varsa kurun bakalım bende anakartın uygulaması üzerinden ayarlıyorum ışıkları.
warmfruit50 dedi: Her şey çalışıyor sadece RGB'ler yanmıyor. Genişletmek için tıkla... Uygulaması vb varsa kurun bakalım bende anakartın uygulaması üzerinden ayarlıyorum ışıkları.
warmfruit50 Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #7 Benim anakart uyg hiç çalıştırmıyor kasa fanlarınıda ayarlayamıyorum merkestayn dedi: Uygulaması vb varsa kurun bakalım bende anakartın uygulaması üzerinden ayarlıyorum ışıkları. Genişletmek için tıkla... merkestayn dedi: Uygulaması vb varsa kurun bakalım bende anakartın uygulaması üzerinden ayarlıyorum ışıkları. Genişletmek için tıkla... anakartım msi b550 pro vdh
Benim anakart uyg hiç çalıştırmıyor kasa fanlarınıda ayarlayamıyorum merkestayn dedi: Uygulaması vb varsa kurun bakalım bende anakartın uygulaması üzerinden ayarlıyorum ışıkları. Genişletmek için tıkla... merkestayn dedi: Uygulaması vb varsa kurun bakalım bende anakartın uygulaması üzerinden ayarlıyorum ışıkları. Genişletmek için tıkla... anakartım msi b550 pro vdh
merkestayn Centipat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 1.053 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 26 Şubat 2025 #8 warmfruit50 dedi: Benim anakart uyg hiç çalıştırmıyor kasa fanlarınıda ayarlayamıyorum. Anakartım MSI B550 Pro VDH. Genişletmek için tıkla... Hala hala bozulmuş olabilir diyeceğimde nasıl bozulsun anakartın üzerinde RGB için bir bağlantı vardı yaptınız mı onu?
warmfruit50 dedi: Benim anakart uyg hiç çalıştırmıyor kasa fanlarınıda ayarlayamıyorum. Anakartım MSI B550 Pro VDH. Genişletmek için tıkla... Hala hala bozulmuş olabilir diyeceğimde nasıl bozulsun anakartın üzerinde RGB için bir bağlantı vardı yaptınız mı onu?
warmfruit50 Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #9 merkestayn dedi: Hala hala bozulmuş olabilir diyeceğimde nasıl bozulsun anakartın üzerinde RGB için bir bağlantı vardı yaptınız mı onu? Genişletmek için tıkla... Yaptım RGB port değiştim yine çalışmıyor aldığım satıcıyla iletişim geceyim teşekkürler
merkestayn dedi: Hala hala bozulmuş olabilir diyeceğimde nasıl bozulsun anakartın üzerinde RGB için bir bağlantı vardı yaptınız mı onu? Genişletmek için tıkla... Yaptım RGB port değiştim yine çalışmıyor aldığım satıcıyla iletişim geceyim teşekkürler