efendiacikgoz

Femtopat
Daha fazla  
1000-2000 arası bir kablosuz kulaklık arıyorum, verdiğim fiyatı en çok hak eden olsun istiyorum. Havit BT655 Pro modelini buldum ve hoşuma gitti; 80 saat pil süresi, 1.5 saat şarj süresi, Hi-Res sertifikası ve aktif gürültü engellemesi var tasarımı hoş, sizce bunun yerine başka bir model alabilir miyim aynı fiyat bandında bundan daha iyi özellikler sunan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceliğiniz müzik dinlemek mi oyun oynamak mı bilmiyorum fakat bu fiyat bandında soundcore Q10i veya Q20 önerebilirim. Zaten Havit hi-res konusunda Anker'in yanından bile geçemez. Kısacası bu iş biraz kulaklığı ne amaçla alıp hangi koşullarda kullanacağınızla ilgili. Eğer henüz izlemediyseniz bu videoya bi' göz atın derim, karar vermenize yardımcı olacaktır.

O modelleri inceledim ama fiyat olarak hem bir tık fazla hem de 20 saat daha az şarj süresi var %90 olarak bilgisayardan telefondan müzik ve video için kullanacağım nadiren oyun için şimdilik havit mantıklı geldi belkide çok benimsedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…