HaMo Decapat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 95 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #1 Dediğim gibi Bluetooth ile bağlayınca mikrofon çalışıyor fakat dongle ile bağladığımda çalışmadı.
yakoaka90 Femtopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İNTEL İ5 13 400 F AMD R9 370 GIGABAYT H610M ANAKARTI JAMS DONKEY SSD T-FORCE RAM 2.8 Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #2 Kardeşim ben de aldım dah yeni elime ulaştı bluetoohth ile bağladım gayet iyi ama dangılla ses ve Mic çalışmadı ses nasıl aldın anlatsana.
Kardeşim ben de aldım dah yeni elime ulaştı bluetoohth ile bağladım gayet iyi ama dangılla ses ve Mic çalışmadı ses nasıl aldın anlatsana.
HalikoRE1S Centipat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 73 16 Kasım 2024 #3 yakoaka90 dedi: Kardeşim ben de aldım dah yeni elime ulaştı bluetoohth ile bağladım gayet iyi ama dangılla ses ve Mic çalışmadı ses nasıl aldın anlatsana. Genişletmek için tıkla... Dangıl değil, dongle teşekkürler.
yakoaka90 dedi: Kardeşim ben de aldım dah yeni elime ulaştı bluetoohth ile bağladım gayet iyi ama dangılla ses ve Mic çalışmadı ses nasıl aldın anlatsana. Genişletmek için tıkla... Dangıl değil, dongle teşekkürler.
HaMo Decapat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 95 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #4 yakoaka90 dedi: Kardeşim ben de aldım dah yeni elime ulaştı bluetoohth ile bağladım gayet iyi ama dangılla ses ve Mic çalışmadı ses nasıl aldın anlatsana. Genişletmek için tıkla... Açma tuşuna 2 kere basınca Gaming moda geçiyor ses geliyor o şekilde.
yakoaka90 dedi: Kardeşim ben de aldım dah yeni elime ulaştı bluetoohth ile bağladım gayet iyi ama dangılla ses ve Mic çalışmadı ses nasıl aldın anlatsana. Genişletmek için tıkla... Açma tuşuna 2 kere basınca Gaming moda geçiyor ses geliyor o şekilde.
yakoaka90 Femtopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İNTEL İ5 13 400 F AMD R9 370 GIGABAYT H610M ANAKARTI JAMS DONKEY SSD T-FORCE RAM 2.8 Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #5 Reis evet bendew Mic bereber çalıştı çok teşekkür ederim. sorunun cevabını umarım bulursun