Havit FUXI-H3 donglesi bozuldu

Mamus992

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, bana yardım edebilecek var mı merak ediyorum, internette saatlerce aramama rağme sorunu çözemedim buraya danışmak istedim.
Kulaklığım 5 aylık ve dün gece sapasağlam çalışmaktaydı bu sabah kalkıp bilgisayarımı açtığımda çalışmadığını fark ettim driverları güncelleştirdim, donglesini yerini 5 kez değiştirdim kulaklık kablo ile çalışıyor ama dongle ile çalışmıyor, bunu nasıl düzelteceğim anlamadım. Donanımsal mı yazılımsalmı çözemedim ne yazık ki başka bilgisayarım yok bana yardım edebilecek birisi varsa çok müteşekkir olurum. Kulaklığımın adı ve modeli: Havit markasının FUXI-H3 modeline sahibim.

Donanimsal reis urunu garantiye yolla.

Selam, ürünü yeni aldım bende dongle ile alakalı bir problem yok fakat olursa ne gibi bir süreç ile karşılaşıyoruz siz hangi adımı attınız bilgilendirebilir misiniz?

Teşekkür ederim, anlaşıldı bakalım biz ne gibi bir sorun yaşayacağız acaba kronik mi onu da bilmiyorum bir şey daha sormak istiyorum size, dongle hep aynı usb de takılı mıydı yoksa çıkarıp takıyor muydunuz? ben kasanın arkasına taktım bir daha da ellemem gibi gece ışığı yanıp söndüğü için uyku kaçırıyor gibiydi de alıştım problem yok

Kasanın arkasına 1 kere takıp bir daha ellememiştim. Evet yanıp sönüyor ışığı fakat benim bilgisayar masanın altında olduğundan görmüyordum ışığını. Bu kadar kişi dongle sorunu yaşıyorsa kroniktir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…