Havit Fuxi H3 mikrofon çalışmıyor

dogwb

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, kulaklığı yeni aldım dongle ile çalışmıyor lakin kablo ile çalışıyor. Sizden ricam hem dongle ile nasıl kullanabilirim hem de mikrofonu nasıl aktif edebilirim? Kulaklık bir tek kablo ile çalışıyor ama hiçbir şekilde mikrofon algılamıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, kulaklığı yeni aldım dongle ile çalışmıyor lakin kablo ile çalışıyor. Sizden ricam hem dongle ile nasıl kullanabilirim hem de mikrofonu nasıl aktif edebilirim? Kulaklık bir tek kablo ile çalışıyor ama hiçbir şekilde mikrofon algılamıyor.
Ben aldığımda direk olarak çalışıyordu, mikrofunun çalışması için bir ayara gerek yok diye biliyorum.Olmaz ise iade felan etmeyi deneyin.

Aldığınızda kablolu bağlantı mı yapmıştınız hocam
Nasıl yani ilk aldığımda kablolu bağlantımı yaptığımı soruyorsun.Bende var şuanda ve kullanıyorum kablolu/bluetooth/kendi usbsi ile de çalışıyor mikrofon Windows'un ses ayarlarından mikrofonlara bakın yok ise iade felan etmeyi deneyin yeni almışsınız zaten.

Nasıl yani ilk aldığımda kablolu bağlantımı yaptığımı soruyorsun. Bende var şu anda ve kullanıyorum kablolu/bluetooth/kendi USB'si ile de çalışıyor mikrofon Windows'un ses ayarlarından mikrofonlara bakın yok ise iade falan etmeyi deneyin yeni almışsınız zaten.

Hocam mikrofonu algılamıyor kablo ile bağlandım ses geliyor lakin jack girişi olarak kulaklığa takıyorum mikrofonu da kulaklığa takıyorum ses geliyor ama mikrofon sıkıntıda şu an

Hocam mikrofonu algılamıyor kablo ile bağlandım ses geliyor lakin jack girişi olarak kulaklığa takıyorum mikrofonu da kulaklığa takıyorum ses geliyor ama mikrofon sıkıntıda şu an
Başka bir cihazda deniyebilirmisiniz birde kablo ile bağladığınızda mikrofon çalışmıyormu? yani mikrofon hangi bağlantı türlerinde çalışıyor?

Başka bir cihazda deniyebilir misiniz bir de kablo ile bağladığınızda mikrofon çalışmıyor mu? Yani mikrofon hangi bağlantı türlerinde çalışıyor?

Görmüyor hocam sistem şu an mikrofonu kulaklığa takınca falan görmüyor yani ses geliyor sıkıntı yok ama mikrofonu PC algılamadı ve algılamıyor.

Görmüyor hocam sistem şu an mikrofonu kulaklığa takınca falan görmüyor yani ses geliyor sıkıntı yok ama mikrofonu PC algılamadı ve algılamıyor.
O zaman mikrofon direk sorunlu iade etmenizi öneririm cihaz ile alakası olduğunuda düşünmüyorum.Çünki kullandım ve herhangi bir ayar yapmaya gerek yok tak çalıştır mantığı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı