TheHyperZone Hectopat Katılım 20 Eylül 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #1 Kulaklığın mikrofonunu çıkartıp taktım bir anda mikrofon çalışmamaya başladı. Çözümünü bilen var mı acaba? İnanılmaz sinirim bozuldu. Çok sağ olun arkadaşlar engin bilgileriniz için hallettim kendim. Son düzenleme: 4 Mart 2025
Kulaklığın mikrofonunu çıkartıp taktım bir anda mikrofon çalışmamaya başladı. Çözümünü bilen var mı acaba? İnanılmaz sinirim bozuldu. Çok sağ olun arkadaşlar engin bilgileriniz için hallettim kendim.
thinxs Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2025 #2 TheHyperZone dedi: Kulaklığın mikrofonunu çıkartıp taktım bir anda mikrofon çalışmamaya başladı. Çözümünü bilen var mı acaba? İnanılmaz sinirim bozuldu. Çok sağ olun arkadaşlar ENG'in bilgileriniz için hallettim kendim. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün acaba anlatır mısın? Bende aynı sorunu yaşıyorum.
TheHyperZone dedi: Kulaklığın mikrofonunu çıkartıp taktım bir anda mikrofon çalışmamaya başladı. Çözümünü bilen var mı acaba? İnanılmaz sinirim bozuldu. Çok sağ olun arkadaşlar ENG'in bilgileriniz için hallettim kendim. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün acaba anlatır mısın? Bende aynı sorunu yaşıyorum.