utkucqn Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #1 Kulaklıgı yeni aldım Valorant'a girdiğimde silah sıkma sesleri vs derinden geliyor kısık geliyor gibi. Anlayacıgınız bunun çözümü nedir?
Kulaklıgı yeni aldım Valorant'a girdiğimde silah sıkma sesleri vs derinden geliyor kısık geliyor gibi. Anlayacıgınız bunun çözümü nedir?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.750 Makaleler 2 Çözümler 36 25 Şubat 2025 #2 utkucqn dedi: Kulaklıgı yeni aldım Valorant'a girdiğimde silah sıkma sesleri vs derinden geliyor kısık geliyor gibi. Anlayacıgınız bunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Kendisi benim eski kulaklığım, yapacağınız pek bir şey yok. EQ ayarı yapabilirsiniz.
utkucqn dedi: Kulaklıgı yeni aldım Valorant'a girdiğimde silah sıkma sesleri vs derinden geliyor kısık geliyor gibi. Anlayacıgınız bunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Kendisi benim eski kulaklığım, yapacağınız pek bir şey yok. EQ ayarı yapabilirsiniz.
utkucqn Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #3 kendi ayarlarınızı paylaşabilir misiniz veya benim ayar yapmamda yardımcı olur musunuz
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.750 Makaleler 2 Çözümler 36 25 Şubat 2025 #4 utkucqn dedi: Kendi ayarlarınızı paylaşabilir misiniz veya benim ayar yapmamda yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben hiç ayar yapmadım, kulaklıktan kulaklığa göre de ayarlar değişiyor o yüzden çok bir bilgim yok maalesef.
utkucqn dedi: Kendi ayarlarınızı paylaşabilir misiniz veya benim ayar yapmamda yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben hiç ayar yapmadım, kulaklıktan kulaklığa göre de ayarlar değişiyor o yüzden çok bir bilgim yok maalesef.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.084 Çözümler 6 25 Şubat 2025 #5 Almayın diye bas bas bağırıyoruz kablosuz diye alıyorsunuz sonuç hüsran.
utkucqn Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #6 kullanırken valorant tarzı oyunlar oynadınız mı nasıldı performansı
harun 123563 Picopat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 769 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #7 utkucqn dedi: kullanırken valorant tarzı oyunlar oynadınız mı nasıldı performansı Genişletmek için tıkla... Hocam h 7 yerine h. 3 niye aldınız
utkucqn dedi: kullanırken valorant tarzı oyunlar oynadınız mı nasıldı performansı Genişletmek için tıkla... Hocam h 7 yerine h. 3 niye aldınız
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.750 Makaleler 2 Çözümler 36 25 Şubat 2025 #8 utkucqn dedi: Kullanırken Valorant tarzı oyunlar oynadınız mı nasıldı performansı. Genişletmek için tıkla... Şu an aşırı hatırlayamasam da yeni kulaklığımla karşılaştırınca ayak sesleri silah sesleri bunların daha boğuk olduğunu söyleyebilirim. harun 123563 dedi: Hocam h 7 yerine h. 3 niye aldınız. Genişletmek için tıkla... Fiyatları aynı değil ki hocam bu nasıl soru. Deiinzz dedi: Şu an aşırı hatırlayamasam da yeni kulaklığımla karşılaştırınca ayak sesleri silah sesleri bunların daha boğuk olduğunu söyleyebilirim. Fiyatları aynı değil ki hocam bu nasıl soru. Genişletmek için tıkla... Eve geçince yine denerim h3'ü.
utkucqn dedi: Kullanırken Valorant tarzı oyunlar oynadınız mı nasıldı performansı. Genişletmek için tıkla... Şu an aşırı hatırlayamasam da yeni kulaklığımla karşılaştırınca ayak sesleri silah sesleri bunların daha boğuk olduğunu söyleyebilirim. harun 123563 dedi: Hocam h 7 yerine h. 3 niye aldınız. Genişletmek için tıkla... Fiyatları aynı değil ki hocam bu nasıl soru. Deiinzz dedi: Şu an aşırı hatırlayamasam da yeni kulaklığımla karşılaştırınca ayak sesleri silah sesleri bunların daha boğuk olduğunu söyleyebilirim. Fiyatları aynı değil ki hocam bu nasıl soru. Genişletmek için tıkla... Eve geçince yine denerim h3'ü.
harun 123563 Picopat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 769 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #9 Deiinzz dedi: Şu an aşırı hatırlayamasam da yeni kulaklığımla karşılaştırınca ayak sesleri silah sesleri bunların daha boğuk olduğunu söyleyebilirim. Fiyatları aynı değil ki hocam bu nasıl soru. Eve geçince yine denerim h3'ü. Genişletmek için tıkla... Hocam haklısınız
Deiinzz dedi: Şu an aşırı hatırlayamasam da yeni kulaklığımla karşılaştırınca ayak sesleri silah sesleri bunların daha boğuk olduğunu söyleyebilirim. Fiyatları aynı değil ki hocam bu nasıl soru. Eve geçince yine denerim h3'ü. Genişletmek için tıkla... Hocam haklısınız
utkucqn Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #10 ben böyle yaptım iyi oldu gibi boğuk sesler gitti gibi