Havit FUXI-H7 alınır mı?

Bütçe
1700 TL
Merhaba hikayeli oyunlar ve günlük kullanım için Havit Fuxi H7 almak istiyorum sizce alınır mı? Ve kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

Hocam bende rakibi olan Rampage crack H11 var. Bazıları sorunlu ve Rampage malı olduğu için kötü ürün diyor. Artık onlar mı yanlış kullandı yoksa bende mi bir şey var bilmiyorum ben yıllardır kullanıyorum hala bir sorun çıkarmadı şarjı tek fullemede 24 saat aralıksız kullanımda 2-3 gün rahat gidiyor. Ancak fiyatı biraz daha pahalı 2000TL'ye kadar çıkıyor. Havit almak yerine Rampage crack H11 daha mantıklı olacaktır.

Oyunlarda tatmin eder ama müzik dinlerken tatmin edeceğini düşünmüyorum. Ses seviyesi düşük ve kalitesiz.

Hocam Rampage crack H11 ile ilgili neden böyle düşünüyorsunuz? Bence Fuxi h7'den daha iyi ve incelemelerde bile fark koyuyor. Ben kullanıyorum memnunum oyun oynarken filan ses kasması da iyi, müzik dinlerken sesi biraz dışarıya da veriyor ancak güzel bass vuruyor tatmin ediyor müzik dinlerken özellikle sesi fulleyince dışarıdan ses bile gelmiyor.

İkisini de kullandım, H7 daha iyi. H11'in sesi normal kullanımda daha boğuk, 7.1'de ikisi de ağır patlıyor o ayrı. Ayrıca H7'nin mikrofonu da daha başarılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…