Y Yxs Femtopat Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #1 Havit Fuxi H7 aldım ve 15 günü geçti seste bozulma olmaya basladı. Acaba iade edebilir miyim ya da bu sorunu çözebilir miyim?
Havit Fuxi H7 aldım ve 15 günü geçti seste bozulma olmaya basladı. Acaba iade edebilir miyim ya da bu sorunu çözebilir miyim?
MorgothBelegurth Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #2 Kronik sorun düzelmez.
W Whixy Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #3 Yxs dedi: Havit Fuxi H7 aldım ve 15 günü geçti seste bozulma olmaya basladı. Acaba iade edebilir miyim ya da bu sorunu çözebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kral ne yaptın? Bende de oluyor aynısı, THH'ye versek garanti çözer mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2025
Yxs dedi: Havit Fuxi H7 aldım ve 15 günü geçti seste bozulma olmaya basladı. Acaba iade edebilir miyim ya da bu sorunu çözebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kral ne yaptın? Bende de oluyor aynısı, THH'ye versek garanti çözer mi?
Y Yxs Femtopat Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2025 #4 Whixy dedi: Kral ne yaptın? Bende de oluyor aynısı, THH'ye versek garanti çözer mi? Genişletmek için tıkla... kanka bende 2 kere oldu daha olmadı sanırım baska odaya falan gidince oluyo normal kullanımda sıkıntı cıkmadı
Whixy dedi: Kral ne yaptın? Bende de oluyor aynısı, THH'ye versek garanti çözer mi? Genişletmek için tıkla... kanka bende 2 kere oldu daha olmadı sanırım baska odaya falan gidince oluyo normal kullanımda sıkıntı cıkmadı