Havit Fuxi H7 vs H2039BG

nemye

Nanopat
İkisi arasındayım. Hangisini almalıyım? Kablosuz almayacağım. Fuxi modellerine kronikli diyorlar fakat H2039BG de bir sorun duymadım.

Havit müşteri hizmetlerini aradığımda "hangisi daha iyi, hangisini almalıyım" sorusunu sorduğumda H2039BG modelini almamı söylediler. Sanırım kendileri de Fuxi H7 kulaklığının kronik olduğunu biliyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
H2039 alın geçin. Fuxi serisi fazla sorunlu.

Hocam 2 modelde kablosuz ama kablosuz almayacağım yazmışssınız orayı anlamadım ama H203bg yi alabilirsin.

İkisi de vasat modeller. İllaki kablosuz alacaksanız 2039BG alıp geçin.

Hocam 2 modelde kablosuz ama kablosuz almayacağım yazmışssınız orayı anlamadım ama H203bg yi alabilirsin.
Kablolu dicektim pardon.
H2039 alın geçin. Fuxi serisi fazla sorunlu.
İkisi de vasat modeller. İllaki kablosuz alacaksanız 2039BG alıp geçin.
Vasat olduğunu biliyorum o fiyat bandındakiler dediğin gibi giriş seviyesidir fakat şimdilik bütçem buna yetti teşekkür ederim h239bg alıcam.

Aldıktan sonra yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim ben de almayı düşünüyorum.
Tamamdır.

Aldıktan sonra yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim ben de almayı düşünüyorum.
Kulaklık bugün elime ulaştı. Beğenmediğim özellikleri bana ses bir tık az geldi fakat alışılır. Ses arttırma ve kısma yayı garip çalışıyor pek sevmedim. Driveri olmaması kötü. Bunların harici bence gayet kaliteli hissettiren bir kulaklık. Kablosuz modda evimin hiç bir yerinde ses kesilmedi. Bu fiyata kesinlikle alınır.

Son düzenleme:

Hocam önerim driver yok ise SteelSeries GG üzerinden sonar kullanmanız. Bir de öyle deneyin isterseniz ses kalitesini.

Reis güncel kullanım tecrübene bağlı olarak memnnum musun kulaklıktan. Alınmasını önerir misin?

Reis güncel kullanım tecrübene bağlı olarak memnnum musun kulaklıktan. Alınmasını önerir misin?
Bu fiyata kesinlikle alınır. Kronik sorunu yok, kafadaki ağırlığı yeterince iyi rahatsız etmiyor. Müzik için çok yüksek ses beklentisine girme fakat oyun için yeteri kadar iyi ses kasarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…