Havit Fuxi H7 vs JBL Quantum 350

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ryzen 5 3500 işlemci rx580 ekran kartı asrock a320m hdvr4 anakart highpower 500w psu
Havit 1700 JBL 2188 TL hangisini almalıyım ya da başka bir kulaklık öneriniz varsa bekliyorum.

JBL al, Fuxi kronik sorun dolu. Ekstradan buna bakabilirsin. BJK200 kodu ile 200 liraya düşüyor.

Bu markayı ilk defa duydum nasıldır.

Machenike JBL'den iyi gibi geldi emin olamadım.

Son düzenleme:
Kullanici yorumlari iyi, detayli bir incelemesi yok ama. Biraz riskli bu modeli almak.

JBL'in yorumlarında plastik kalitesinden ve rekabetçi oyunlardaki ses alamamadan bahsetmişler ama bu machenike yi alanlar bayağı beğenmiş gibi o konularda.

JBL'in yorumlarında plastik kalitesinden ve rekabetçi oyunlardaki ses alamamadan bahsetmişler ama bu machenike yi alanlar bayağı beğenmiş gibi o konularda.

JBL ses kalitesi olarak gayet iyi, sadece plastigi kalitesiz oda berbat degil. Sert kullanilmadigi surece yeterli. Machenike'nin de ses su altından geliyormus gibi denilen yorumlati var.

Şu an machenikede karar kıldım gibi malzeme kalitesi ve forumlardaki yorumlara baktığımda.

İfadeler: kxy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…