JudgeG Femtopat Katılım 6 Mayıs 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #1 Havit Gamenote 2002 D kulaklık aldım mikrofon çalışmıyor. Nedeni nedir?
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.615 Çözümler 52 29 Temmuz 2025 #2 JudgeG dedi: Havit Gamenote 2002 D kulaklık aldım mikrofon çalışmıyor. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Kulaklık girişlerinin olduğu kısmın fotoğrafını atar mısınız?
JudgeG dedi: Havit Gamenote 2002 D kulaklık aldım mikrofon çalışmıyor. Nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... Kulaklık girişlerinin olduğu kısmın fotoğrafını atar mısınız?
JudgeG Femtopat Katılım 6 Mayıs 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #3 Burak Karabal dedi: Kulaklık girişlerinin olduğu kısmın fotoğrafını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kırmızı tarafa bağlanmış kulaklık mavi tarafa bağlanmış olan mikrofon Dosya Ekleri IMG_20250729_153326.jpg 85,5 KB · Görüntüleme: 18
Burak Karabal dedi: Kulaklık girişlerinin olduğu kısmın fotoğrafını atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kırmızı tarafa bağlanmış kulaklık mavi tarafa bağlanmış olan mikrofon
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.615 Çözümler 52 29 Temmuz 2025 #4 JudgeG dedi: Kırmızı tarafa bağlanmış kulaklık mavi tarafa bağlanmış olan mikrofon. Genişletmek için tıkla... Bağlamayı doğru yaptıysanız ya ses sürücüsünde bir sıkıntı var güncellemeyi denerseniz. Bir de kasanın kendisinde 3.5mm giriş varsa onları deneyin.
JudgeG dedi: Kırmızı tarafa bağlanmış kulaklık mavi tarafa bağlanmış olan mikrofon. Genişletmek için tıkla... Bağlamayı doğru yaptıysanız ya ses sürücüsünde bir sıkıntı var güncellemeyi denerseniz. Bir de kasanın kendisinde 3.5mm giriş varsa onları deneyin.
JudgeG Femtopat Katılım 6 Mayıs 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #5 Ses sürücüsünü nereden indirebilirim
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2025 #6 JudgeG dedi: Kırmızı tarafa bağlanmış kulaklık mavi tarafa bağlanmış olan mikrofon Genişletmek için tıkla... Mikrofonu kırmızıya kulaklığı yeşile bağlayıp dener misin?
JudgeG dedi: Kırmızı tarafa bağlanmış kulaklık mavi tarafa bağlanmış olan mikrofon Genişletmek için tıkla... Mikrofonu kırmızıya kulaklığı yeşile bağlayıp dener misin?