rtxahmet Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #1 Kulaklığı aldım ama açıkçası driver uygulama vs hiçbir şey bilmiyorum. Ne yapacağımı anlatır mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2025
Kulaklığı aldım ama açıkçası driver uygulama vs hiçbir şey bilmiyorum. Ne yapacağımı anlatır mısınız?
Persendirian Hectopat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 753 Çözümler 5 7 Nisan 2025 #2 Kulaklığa özel driver yok kendi sitesinde paylaşılan driverı indirebilirsin. Common driver for 108B Gaming Headsets
Kulaklığa özel driver yok kendi sitesinde paylaşılan driverı indirebilirsin. Common driver for 108B Gaming Headsets
rtxahmet Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #3 Persendirian dedi: Kulaklığa özel driver yok kendi sitesinde paylaşılan driverı indirebilirsin. Common driver for 108B Gaming Headsets Genişletmek için tıkla... indirdim ama sonra ne yapacağımı bilmiyorum
Persendirian dedi: Kulaklığa özel driver yok kendi sitesinde paylaşılan driverı indirebilirsin. Common driver for 108B Gaming Headsets Genişletmek için tıkla... indirdim ama sonra ne yapacağımı bilmiyorum
Persendirian Hectopat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 753 Çözümler 5 7 Nisan 2025 #4 rtxahmet dedi: indirdim ama sonra ne yapacağımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Kurulum aşamalarını takip et bir sorun olursa çözelim.
rtxahmet dedi: indirdim ama sonra ne yapacağımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Kurulum aşamalarını takip et bir sorun olursa çözelim.
rtxahmet Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #5 Persendirian dedi: Kurulum aşamalarını takip et bir sorun olursa çözelim. Genişletmek için tıkla... Hocam setup falan kuramadım o yüzden hiçbir şey bilmiyorum demiştim.
Persendirian dedi: Kurulum aşamalarını takip et bir sorun olursa çözelim. Genişletmek için tıkla... Hocam setup falan kuramadım o yüzden hiçbir şey bilmiyorum demiştim.
Persendirian Hectopat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 753 Çözümler 5 7 Nisan 2025 #6 rtxahmet dedi: Hocam setup falan kuramadım o yüzden hiçbir şey bilmiyorum demiştim. Genişletmek için tıkla... Attığım linkten 108B gaming adlı dosyası indirdiysen eğer ayıkla içerisinde setup dosyası bulunuyor.
rtxahmet dedi: Hocam setup falan kuramadım o yüzden hiçbir şey bilmiyorum demiştim. Genişletmek için tıkla... Attığım linkten 108B gaming adlı dosyası indirdiysen eğer ayıkla içerisinde setup dosyası bulunuyor.
rtxahmet Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #7 Persendirian dedi: Attığım linkten 108B gaming adlı dosyası indirdiysen eğer ayıkla içerisinde setup dosyası bulunuyor. Genişletmek için tıkla... hallettim hocam tesekkur ederim
Persendirian dedi: Attığım linkten 108B gaming adlı dosyası indirdiysen eğer ayıkla içerisinde setup dosyası bulunuyor. Genişletmek için tıkla... hallettim hocam tesekkur ederim