Havit Gamenote 2232D alınır mı?

victoryyy

Hectopat
Daha fazla  
Bu bütçe civarında kulaklık arıyorum. Eski kulaklığım da yine Havit idi ve 2037D modeliydi, memnundum fakat kablosu sebebiyle bozuldu, bu kulaklık örgü kablo olduğu için benim için avantaj fakat kulaklık kısmı plastik olduğu için pek güvenemedim. Kullanmış arkadaşlar yorumlayabilir mi acaba?

Bu bütçeler kulaklık arıyorum. Eski kulaklığım da yine Havit idi ve 2037D modeliydi, memnundum fakat kablosu sebebiyle bozuldu, bu kulaklık örgü kablo olduğu için benim için avantaj fakat kulaklık kısmı plastik olduğu için pek güvenemedim. Kullanmış arkadaşlar yorumlayabilir mi acaba?
Bence biraz daha koy Havit Fuxi H3 al.

Bu bütçe civarında kulaklık arıyorum. Eski kulaklığım da yine Havit idi ve 2037D modeliydi, memnundum fakat kablosu sebebiyle bozuldu, bu kulaklık örgü kablo olduğu için benim için avantaj fakat kulaklık kısmı plastik olduğu için pek güvenemedim. Kullanmış arkadaşlar yorumlayabilir mi acaba?

Bende bunun bir alt modeli var ve gayet iyi iş görüyor senin seçtiğin model kalite anlamında daha iyi o yüzden işini fazlasıyla görür bence.

Hocam benim de H200P modelinde kulaklığım vardı. Örgü kablo olmasına rağmen dolanmaya başladı ve mikrofonu bozuldu. Garantiye vermek istedim kulla ıcı hatası olarak geri gönderdiler. Şu an kulaklık kısmı çalışıyor ama ben daha bu markadan almayı düşünmüyorum.

Alınabilir gibi. Hakkında pek bir şikayet duymadım. Bütçe çıkar ise şuna da bakın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı