Bu bütçe civarında kulaklık arıyorum. Eski kulaklığım da yine Havit idi ve 2037D modeliydi, memnundum fakat kablosu sebebiyle bozuldu, bu kulaklık örgü kablo olduğu için benim için avantaj fakat kulaklık kısmı plastik olduğu için pek güvenemedim. Kullanmış arkadaşlar yorumlayabilir mi acaba?
Bu bütçeler kulaklık arıyorum. Eski kulaklığım da yine Havit idi ve 2037D modeliydi, memnundum fakat kablosu sebebiyle bozuldu, bu kulaklık örgü kablo olduğu için benim için avantaj fakat kulaklık kısmı plastik olduğu için pek güvenemedim. Kullanmış arkadaşlar yorumlayabilir mi acaba?
Bu bütçe civarında kulaklık arıyorum. Eski kulaklığım da yine Havit idi ve 2037D modeliydi, memnundum fakat kablosu sebebiyle bozuldu, bu kulaklık örgü kablo olduğu için benim için avantaj fakat kulaklık kısmı plastik olduğu için pek güvenemedim. Kullanmış arkadaşlar yorumlayabilir mi acaba?
Hocam benim de H200P modelinde kulaklığım vardı. Örgü kablo olmasına rağmen dolanmaya başladı ve mikrofonu bozuldu. Garantiye vermek istedim kulla ıcı hatası olarak geri gönderdiler. Şu an kulaklık kısmı çalışıyor ama ben daha bu markadan almayı düşünmüyorum.
Havit Gamenote H2230D Kablolu Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.