Havit Gamenote 7.1 FUXI-H3 alınır mı?

@Katy Perry

G435 oldukça eksik bir kulaklık, sırf sürücülerinin olduğu kısma perde koymamalarından bile anlayabiliriz. Boşu boşuna G435'e o parayı vermeyin, bütçeniz o civardayken Barracuda X - Cloud 2 Wireless - Virtuoso - HS55 - JBL 610 gibi kulaklıkları araştırıp karar verin derim. Ben seçecek olsam ya JBL 610 ya da Virtuoso bakardım.
Hocam bana hem bilgisayara USB ile takıp mikrofonlu şekilde gecikmesiz kullanabileceğim hem de BT ile telefona bağlayabileceğim bir şey lazım.

Eğer kablosuz da olsun istiyorsanız zaten alternatifiniz yok hocam. Aynı kulaklığı kullanıyorum, CS'de ses kasabiliyorum ama kablolu olarak çok daha iyi kulaklıklar var tabii ki.

Dediğim gibi amacınız kablosuz ve konfor ise ses kasma kısmı tatmin edecektir.

Hocam çoğunlukla film dizi izlemek için bu kulaklığı önerir misiniz?

kanka bende alcam ya gelince burayada yazarmısın
öncelikle kusura bakma yazamadım buraya ürün geldi ve gitti bile kulaklık geldiğinde taktım sesi falan iyi yeterli ama kulağını tam kapatmıyor benim kulağımın altında boşluk kalmıştı buda bana göre sesi baya etkiliyordu ben öyle düşünüyorum en azından.Konfora önem verdikleri için baskı yapmıyordu gayet iyi ama baskı yapmadığı için boşluk kalmıştı kulaklığı biraz bastırınca asıl kalitesini anlıyorsun diyeblirim ben kulaklığı bağlayınca ses seviyesi %20 iken bile dışarı baya bi ses veriyordu yalıtımıda çok yok o yüzden %30 derecesinde kapatıyor diyebilirim mikrofondan pek anlamadığım için bişey diyemem ama iyi diyeblirim usb ile takınca ses gelmedi ve mikrofon çalışmadı ve jak ile takınca sorun yok ama herşey iyi çalışıyordu ve bt ile bağlayınca ses iyi geliyor ama mikrofonu ise karşıya sesi az iletiyo ve kulaklığa geri veriyordu bunlardan dolayı iade ettim ben 2 saat falan kullanmışımdır ama kafamda herhangi bir şekilde acıtmadı konforu baya iyi ama dediğim gibi fazla iyi bunları göz önünde bulundurarak bakabilirsin tabiki bu usb ses gelmeme şikayetini hepsinde yapmaya bilir ben deneyimimi yazdım gerisi sana kalmış

Technopat Haberler

Geri
Yukarı