Arkadaşlar yakın zamanda bir PC topladım İncehesap'tan şu an geliyor ve daha ekipmanlarimi almadım. Özellikle kulaklık olarak Havit düşünüyorum ama onun dışında da ekipmanlar için tavsiyeye açığım. Peki sizce Havit kulaklık alınır mı? Aklımda Havit Gamenote Fuxi3 modeli var.
Hocam kablosuz şart değil ama olursa iyi olur en çok dikkat ettiğim şeyler 7.1 olması, DC de arkadaşlarla konuşurken arkadan gelen seslerin çok gitmemesi yani kısacası mikrofonu iyi olsun bu kriterlere sahip kulaklık olursa çok iyi olur.
Hocam kablosuz şart değil ama olursa iyi olur en çok dikkat ettiğim şeyler 7.1 olması, DC de arkadaşlarla konuşurken arkadan gelen seslerin çok gitmemesi yani kısacası mikrofonu iyi olsun bu kriterlere sahip kulaklık olursa çok iyi olur.
Machenike GX30 gri kablolu gaming kulaklık, surround ses desteği, yüksek kaliteli ses ve mikrofonu ile oyun keyfinizi artırır. Dayanıklı ve konforlu tasarımıyla uzun oyun seanslarına dayanıklı. Machenike Türkiye distribütörü Gank.com.tr ile şimdi keşfedin!
Machenike GX30 gri kablolu gaming kulaklık, surround ses desteği, yüksek kaliteli ses ve mikrofonu ile oyun keyfinizi artırır. Dayanıklı ve konforlu tasarımıyla uzun oyun seanslarına dayanıklı. Machenike Türkiye distribütörü Gank.com.tr ile şimdi keşfedin!
Dongle arızası, robotik ses ve cızırtı konusunda çok şikayet var özellikle H3 modelinde. Fazla aramadım ancak sikayetler fazla. İlk bulduklarım bunlar.
Kulaklığı bağlayamadım arkadaşımda da aynısı var. Onda dongle ışığı yanmıyordu. Ne yaparsa yapsın garantiye gönderip tamir ettirdi ve şu an calısıyor. Yarın ben de ya iade edeceğim ya da garantiye göndereceğim. Fakat tam emin olmak istiyorum. Bende de dongle ışığı yanmıyor. Gaming modunda Power...
Gamenote FUXI-H3 marka kulaklık aldım. Kablosuz Wireless özelliği var fakat USB'yi takıyorum ne yaparsam yapayım çalışmıyor. Fakat kablolu denediğim zaman çalışıyor.