Havit Gamenote Fuxi 3 alınır mı?

Bütçe
1000-2000
Sanırım çıkabilirim peki bu kulaklığın driverı var mı bir de uzun süre kullanımda ağrı yapar mı?

Daha 1-2 gün önce forumdakiler gankten alışveriş yapmayın dedi.

GANK konusu abartılıyor biraz, yeni lojistik merkezine geçtiler şuandan itibaren nolacağı önemli. Şans vermek gerek. Satılan ürün güzel o yüzden öneriyoruz, fiyatina görede pek rakibi yok. Butce cikiyorsa Fifina H9 al geç. Driveri yok ama Apo Equalizer uzerinden gerekli ayarlar yapılabiliyor.

@kxy, ben 7 aydır kullanıyorum o yüzden sordum.

Kullanıyorsanız ve yaşamadıysanız güzel, yinede fazlaca riskli bir kulaklık maalesef. Önermiyoruz o yüzden.

@kxy, ben 7 aydır kullanıyorum o yüzden sordum.

Hocam aynısını çok ucuz fiyata denemek için almıştım. Maalesef sorunlu bir model olduğu gerçeği bayağı belli oluyor. Mikrofon Wireless kullanımda çöpten öte yok sayıyorum. Bazen bağlantı sorunları da yaşatıyor. Pek esprisi olmayan özellikle bu fiyata alınmaması gereken bir model. Yerine kablolu olsa da yakın fiyata H2002D veya H2002P çok daha iyi bir alternatif.

Peki hocam sizin öneriniz var mı Fifine ampligame H9 dışında?

Peki hocam sizin öneriniz var mı Fifine ampligame H9 dışında?

Hocam 2500 TL'ye kadar en iyi model o. Uyguna kaçmak istersen biraz machenike GX30 da var elimde bayağı memnunum kafama tam oturdu full açmama rağmen. Herkesin kafasına olmayabiliyor. H2002P de güzel bir kulaklık sayılır ancak machenike GX30 varken almazdım sanırım. Öneri sıralamam Fifine h9, GX30 ve H2002P şeklinde olabilir pahalıdan ucuza.

@Burak Karabal, mikrofon kısmını bilmiyorum kullanmadım, onun dışında sorunsuz kullanıyorum, kronik problemlerinin ne olduğunu merak ettiğim için sordum.

Anladım hocam sıkıntı yok bende yaşadıklarımı belirtmek istedim o konuda size karşı bir tavrım yok

Peki hocam Razer BlackShark v2X modeline nasıl bakıyorsunuz anakartı MSI B650 aldım. Kulaklık İtopya'da şu anda 2K indirime girmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…