D Ducq Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 14 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #1 Kulaklık alacağım, bunun kalitesi veya buna benzer başka kulaklıklar önerebilirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2024
Velby Centipat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 93 Yer Türkiye, Zonguldak, Ereğli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Nisan 2024 #2 Ducq dedi: Kulaklık alacağım, bunun kalitesi veya buna benzer başka kulaklıklar önerebilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam alınır. Bende aynısına benzer Rampage Crack H11 var onunda kulaklık pedleri kumaş oda kablosuz bir farkı yok ve aşağı yukarı 1 senedir kullanıyorum ben bir sorun yaşamadım rahatlıkla alabilirsiniz.
Ducq dedi: Kulaklık alacağım, bunun kalitesi veya buna benzer başka kulaklıklar önerebilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam alınır. Bende aynısına benzer Rampage Crack H11 var onunda kulaklık pedleri kumaş oda kablosuz bir farkı yok ve aşağı yukarı 1 senedir kullanıyorum ben bir sorun yaşamadım rahatlıkla alabilirsiniz.