Havit Gamenote FUXI-H3 alınır mı?

exist.one

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
B360M D3SH
Intel i5-9400F
16384 MB RAM (16 GB)
DirectX sürümü: DirectX 12.
Ekran kartı: Powercolor AMD RX 6600XT
Windows 10 Pro 64 Bit.
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, FUXI-H3 alınmaz diyeceksiniz biliyorum fakat ses kasma gibi bir derdim yok sadece hikayeli oyunlar oynuyorum. Örnek: Spider-Man Remastered, Miles Morales, GTA5, RDR1, Mafia Def Edition.

Böyle oyunlar oynuyorum ve kablolu çok rahatsız ediyor bu yüzden kablosuz almayı düşünüyorum dediğim gibi gecikme, ses kasma gibi bir derdim yok ne dersiniz alayım mı?

Bir de sizce Rampage Blitz mi FUXI-H3 mü?

Bütçe: Ortalama 1500TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçtiğimiz ay satın aldım. Müzik için zaten kaliteli bir kulaklığım olduğu için sadece oyunlarda kullanmalık kablosuz bir kulaklık arayışındaydım. Genel olarak aşırı kaliteli bir ses beklemeyin ancak fiyatına göre gayet iş görür. Çekim mesafesi de kötü değil evin diğer ucuna gittiğimde kesilmeler oluyor ancak yakın mesafede gayet iyi. Mikrofon performansı da kablosuz modda biraz düşük kalite olsa da sesinizi gayet net bir şekilde karşıya iletiyor. Kablolu kullanırken mikrofonu gayet net ve kaliteli duyuluyor. Kulaklık kalitesi de dediğim gibi, net bir şekilde sesi iletiyor ancak müzik dinlerken çok keyifli olmayabilir. Genel malzeme kalitesi de fiyatına göre normal. Genel olarak plastik ancak kırılacak çatlayacak gibi durmuyor. Şarjı da kullanıma bağlı değişir ancak ben günde 3-4 saat kullanıyorum daha 3 kere şarj ettim. Ekstra bir sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Sağolun hocam ekstra bir sorum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…