Sehzadefarukbey
Decapat
Daha fazla
Yok hocam deneyimlemedim.Pusat Virtual 7.1 Surround RGB hiç deneyimledin mi sayın hocam
Merhaba bende aynı kulaklıktan almayı düşünüyorum fakat bazı olumsuz yorumlardan dolayı kararsız kaldım, memnun musun kulaklıktan fps oyunları oynamak için uygun mu?Evet dostum 1 aydır kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntısı çıkmadı. Hem telefondan müzik, hem de bilgisayardan oyun oynamak için kullanıyorum.Daha bugün bile 7-8 saat aralıksız oyun oynarken kulağımda kulaklık olduğunu unutmuşum yani o kadar rahat ve hafif. Kesinlikle alıp alabileceğin en iyi kablosuz kulaklık olduğunu söyleyebilirim bu fiyat bandında.
Hocam valla ben de o yorumları gördüm özellikle 2.4 Ghz usb'nin bozulduğuyla ilgili. Ama bana denk gelmedi. Bu biraz şans işi diyebilirim. Ve alıcaksanız eğer havit'in kendi sitesinden alın, ben öyle yaptım. Trendyol vs. gibi sitelerden almayın. Sonra sıkıntılı çıkarsa iade edemezsiniz. Diğer sorunuza gelicek olursak açıkçası ben çok fps tarzı oyunlar oynamıyorum. Ama yine deneyimlerimden üzere kulaklık bu konuda başarısız kalmış. Özellikle 7.1 özelliğini cidden beğenmedim. Düşmanın nerden geldiği belli olmuyor. Sesler birbirine karışıyor. Ama ben fps tarzı oyunlar yerine hikaye odaklı oyunlar oynadığım için çok da sıkıntılı olmuyor. Zaten özellik kapalı kullanıyorum.Merhaba bende aynı kulaklıktan almayı düşünüyorum fakat bazı olumsuz yorumlardan dolayı kararsız kaldım, memnun musun kulaklıktan fps oyunları oynamak için uygun mu?
Bende alırsam eğer özellik kapalı kullanacağım, trendyoldan almayı düşünüyordum ama kendi sitesinden alırım o zaman, bi sorun çıkarsa iade edebiliyoruz değil mi?Hocam valla ben de o yorumları gördüm özellikle 2.4 Ghz usb'nin bozulduğuyla ilgili. Ama bana denk gelmedi. Bu biraz şans işi diyebilirim. Ve alıcaksanız eğer havit'in kendi sitesinden alın, ben öyle yaptım. Trendyol vs. gibi sitelerden almayın. Sonra sıkıntılı çıkarsa iade edemezsiniz. Diğer sorunuza gelicek olursak açıkçası ben çok fps tarzı oyunlar oynamıyorum. Ama yine deneyimlerimden üzere kulaklık bu konuda başarısız kalmış. Özellikle 7.1 özelliğini cidden beğenmedim. Düşmanın nerden geldiği belli olmuyor. Sesler birbirine karışıyor. Ama ben fps tarzı oyunlar yerine hikaye odaklı oyunlar oynadığım için çok da sıkıntılı olmuyor. Zaten özellik kapalı kullanıyorum.
Siteyi bulamadım bu arada link atma şansınız varmı?Hocam valla ben de o yorumları gördüm özellikle 2.4 Ghz usb'nin bozulduğuyla ilgili. Ama bana denk gelmedi. Bu biraz şans işi diyebilirim. Ve alıcaksanız eğer havit'in kendi sitesinden alın, ben öyle yaptım. Trendyol vs. gibi sitelerden almayın. Sonra sıkıntılı çıkarsa iade edemezsiniz. Diğer sorunuza gelicek olursak açıkçası ben çok fps tarzı oyunlar oynamıyorum. Ama yine deneyimlerimden üzere kulaklık bu konuda başarısız kalmış. Özellikle 7.1 özelliğini cidden beğenmedim. Düşmanın nerden geldiği belli olmuyor. Sesler birbirine karışıyor. Ama ben fps tarzı oyunlar yerine hikaye odaklı oyunlar oynadığım için çok da sıkıntılı olmuyor. Zaten özellik kapalı kullanıyorum.
Hocam siz eğer fps oyunu oynayacaksınız yine de özelliği bi açın deneyin eğer beğenmezseniz kapatırsınız. Evet kendi sitesinde belirtikleri üzere 14 gün iade süreniz var ve 2 yıl teknik servis garantisi var.Bende alırsam eğer özellik kapalı kullanacağım, trendyoldan almayı düşünüyordum ama kendi sitesinden alırım o zaman, bi sorun çıkarsa iade edebiliyoruz değil mi?
Siteyi bulamadım bu arada link atma şansınız varmı?
Merhaba bende aynı kulaklıktan almayı düşünüyorum fakat bazı olumsuz yorumlardan dolayı kararsız kaldım, memnun musun kulaklıktan FPS oyunları oynamak için uygun mu?
Valorantta arkadaşlarımla da konuşuyoruz, bu konuda ses sıkıntısı yaşarmıyım? O dediğiniz sanal 7.1 nasıl oluyor?Selamlar hocam, ayni kulaklık bende de bulunuyor ancak 7.1 ozelligi baskalariyla sanal ortamda konusurken rahatsiz ediyor, ben bu yuzden SteelSeries Sonar uzerinden sanal 7.1 kullanıyorum. Onun disinda ses kalitesi ortalama yine SS sonar uzerinden bunu daha da iyi yapabilirsiniz, ben oyunda ses kasabiliyorum hiçbir sorun olmadan bence alinabilir bir kulaklık ancak bütçe yetiyorsa H2002P almak daha mantikli olabilir.
Teşekkür ederim.Hocam siz eğer fps oyunu oynayacaksınız yine de özelliği bi açın deneyin eğer beğenmezseniz kapatırsınız. Evet kendi sitesinde belirtikleri üzere 14 gün iade süreniz var ve 2 yıl teknik servis garantisi var.
Havit Türkiye Resmi Satış Sitesi
Projeksiyon Cihazı, Gaming ürünler, Bluetooth kulaklık, Hoparlör, Akıllı saat, Cep telefonu aksesuarlar ve daha bir çok ürün çeşitiyle Havit ürünleri Havit Türkiye Distribütör garantisiyle artık havitstore.com.tr'de.www.havitstore.com.tr
H2002D modeli nasıl?Selamlar hocam, ayni kulaklık bende de bulunuyor ancak 7.1 ozelligi baskalariyla sanal ortamda konusurken rahatsiz ediyor, ben bu yuzden SteelSeries Sonar uzerinden sanal 7.1 kullanıyorum. Onun disinda ses kalitesi ortalama yine SS sonar uzerinden bunu daha da iyi yapabilirsiniz, ben oyunda ses kasabiliyorum hiçbir sorun olmadan bence alinabilir bir kulaklık ancak bütçe yetiyorsa H2002P almak daha mantikli olabilir.
Hocam 7.1 özelliği ön, arka, sol, sağ, sol ön, sağ ön, sol arka ve sağ arka olmak üzere kulaklığın etrafında toplam 8 tane hoparlör olduğunu ifade eder. Ancak bu dediğimiz gerçek 7.1 özelliğidir ve bu özelliğe sahip kulaklıkların fiyatı çok yüksektir. Bunun için kulaklıklar sadece 2 tane hoparlör ile sanal 7.1 oluşturabilirler. Bu bazen başarılı olsa da çoğu zaman sesler birbirine karışır.Valorantta arkadaşlarımla da konuşuyoruz, bu konuda ses sıkıntısı yaşarmıyım? O dediğiniz sanal 7.1 nasıl oluyor?
Teşekkür ederim.
Selamlar hocam, ayni kulaklık bende de bulunuyor ancak 7.1 ozelligi baskalariyla sanal ortamda konusurken rahatsiz ediyor, ben bu yuzden SteelSeries Sonar uzerinden sanal 7.1 kullanıyorum. Onun disinda ses kalitesi ortalama yine SS sonar uzerinden bunu daha da iyi yapabilirsiniz, ben oyunda ses kasabiliyorum hiçbir sorun olmadan bence alinabilir bir kulaklık ancak bütçe yetiyorsa H2002P almak daha mantikli olabilir.
Hocam 7.1 özelliği ön, arka, sol, sağ, sol ön, sağ ön, sol arka ve sağ arka olmak üzere kulaklığın etrafında toplam 8 tane hoparlör olduğunu ifade eder. Ancak bu dediğimiz gerçek 7.1 özelliğidir ve bu özelliğe sahip kulaklıkların fiyatı çok yüksektir. Bunun için kulaklıklar sadece 2 tane hoparlör ile sanal 7.1 oluşturabilirler. Bu bazen başarılı olsa da çoğu zaman sesler birbirine karışır.