Havit Gamenote FUXI-H3 alınır mı?

200 lira daha verebiliyorsanız:

Bunu alın. Eğer kablosuz şartı yoksa H2002P alın.

1300 TL gibi bir bütçem var.
Bence en iyi 5 f/p kulaklıktan biri. Mikrofonda sessizce sövsem bile duyuyor arkadaşlar. O konuda şüphen olmasın. Ses kalitesi de efsane, ayrıca şarjı da baya uzun gidiyor.

eyvcalah hocam saolun eger elimdeki ssd yi sata bilirsem yarın h7 modelini satamazsam h3 modelini tercih edicem

Bence en iyi 5 f/p kulaklıktan biri. Mikrofonda sessizce sövsem bile duyuyor arkadaşlar. O konuda şüphen olmasın. Ses kalitesi de efsane, ayrıca şarjı da baya uzun gidiyor.
Mikrofonunun ses seviyesini öveni ilk kez görüyorum. AUX bağlantı şekli haricinde tüm bağlantı şekillerinde mikrofon ses seviyesi çok düşük Fuxi H3'de. Tüm incelemelerde bu söylemi görebilirsiniz. Kablosuz versiyonda mikrofon kalitesi rezalet. Kulak altında boşluk kalıyor, kulağa tam oturmuyor. Ha bu fiyata alternatifi yok o ayrı mesele. Ben şuan da güncel olarak Fuxi H3 kullanıyorum, bugün de H7 sipariş verdim ona geçeceğim. Kullandığım ve memnun olduğum kulaklığı kötüledim yani haterlık yapıyorum gibi algılanmasın diye söylüyorum. H7'de H3'de yapılan hataların bir çoğu düzeltilmiş diye okudum. Muhtemelen 1 2 güne elime geçer ve birinci ağızdan konuşabilirim fakat kesinlikle H7 alınmalı illa kablosuz olacaksa.

Mikrofonunun ses seviyesini öveni ilk kez görüyorum. AUX bağlantı şekli haricinde tüm bağlantı şekillerinde mikrofon ses seviyesi çok düşük Fuxi H3'de. Tüm incelemelerde bu söylemi görebilirsiniz. Kablosuz versiyonda mikrofon kalitesi rezalet. Kulak altında boşluk kalıyor, kulağa tam oturmuyor. Ha bu fiyata alternatifi yok o ayrı mesele. Ben şuan da güncel olarak Fuxi H3 kullanıyorum, bugün de H7 sipariş verdim ona geçeceğim. Kullandığım ve memnun olduğum kulaklığı kötüledim yani haterlık yapıyorum gibi algılanmasın diye söylüyorum. H7'de H3'de yapılan hataların bir çoğu düzeltilmiş diye okudum. Muhtemelen 1 2 güne elime geçer ve birinci ağızdan konuşabilirim fakat kesinlikle H7 alınmalı illa kablosuz olacaksa.
Bilmiyorum hocam dediğim gibi mırıldansam bile duyuyorlar. Test bile yaptık en ufak şeyi duyuyorlar arkada soğutmanın sesi çok olmasına rağmen. Ben USB ucuyla kullanıyorum. Kulağıma da tam oturuyor(o insandan insana değişir). H7 kullanmayı düşünüyorum ama şu sistem yerine Gaming Laptop'a geçtiğim zaman hallederim onu. Hayırlı olsun kulaklığınız.

merhaba ürün elinize ulaştımı kullandınız mı nasıl sizce hangisini öneririsiniz arada kaldım bende

merhaba ürün elinize ulaştımı kullandınız mı nasıl sizce hangisini öneririsiniz arada kaldım bende
Merhaba, dip ses sorunundan dolayı ürünü iade ettim. Bana gelen ürün sorunluydu muhtemelen o yüzden bu konu hakkında yorum yapmayacağım, şansınızı deneyebilirsiniz. Kulaklık ergonomi olarak:

Fuxi H3'e göre kulağı çok daha iyi kavrıyor fakat kulak padleri küçük. Kulaklarınız biraz büyükse rahatsız edecektir. Benim kulaklarım küçük olduğu için memnun kalmıştım, tam kavrıyordu kulaklarımı. Fuxi H3'de kablosuz kullanımda mikrofon kalitesi çok düşüyor, Fuxi H7'de de kablolu bağlantıda, kablosuz bağlantıya göre daha iyi bir mikrofon performansı var fakat yine de kablosuz modda da kullanılabilir seviyede bir mikrofon kalitesi oluyor o konuda da fiyatına göre memnun kalmıştım. Ben şuan da Fuxi H3 kullanmaya devam ediyorum. Eğer kulaklıkta dip ses problemi olmasaydı muhtemelen H7 kullanıyor olacaktım. O yüzden şansınızı deneyip H7 alabilirsiniz. Ben dip ses probleminden sonra soğudum açıkçası istemsizce o yüzden tekrar almaya kalkmadım. Zaten 2-3 aya askere gideceğim, askerden döndükten sonra bütçeyi arttırıp başka kulaklık bakarım diye düşündüm artık :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı