Esad44 Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #1 Havit Gamenote Fuxi H3 almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Alınmazsa öneride bulunabilir misiniz bütçem 1K civarı. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2025
Havit Gamenote Fuxi H3 almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Alınmazsa öneride bulunabilir misiniz bütçem 1K civarı.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.201 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2025 #2 Esad44 dedi: Havit Gamenote Fuxi H3 almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Alınmazsa öneride bulunabilir misiniz bütçem 1K civarı. Genişletmek için tıkla... H2002P al çok daha iyi.
Esad44 dedi: Havit Gamenote Fuxi H3 almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Alınmazsa öneride bulunabilir misiniz bütçem 1K civarı. Genişletmek için tıkla... H2002P al çok daha iyi.
Esad44 Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #3 egemebb dedi: H2002P al çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Aslında görünüş değilde performansa bakarım ama beyaz model olmasıni istiyorum
egemebb dedi: H2002P al çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Aslında görünüş değilde performansa bakarım ama beyaz model olmasıni istiyorum
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.201 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2025 #4 Esad44 dedi: Aslında görünüş değil de performansa bakarım ama beyaz model olmasıni istiyorum. Genişletmek için tıkla... Performans olarak önerdim zaten. Mikrofonu çok temiz ayrıca bassı da çok kaliteli ses veriyor. Beyaz var mı bilmiyorum.
Esad44 dedi: Aslında görünüş değil de performansa bakarım ama beyaz model olmasıni istiyorum. Genişletmek için tıkla... Performans olarak önerdim zaten. Mikrofonu çok temiz ayrıca bassı da çok kaliteli ses veriyor. Beyaz var mı bilmiyorum.